Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

28. Okt 2012

18:23

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Sarkanos sīpolus nomizo, sagriež plānos gredzenos. Apslaka ar citrona sulu, ar plaukstu nedaudz paspaida, pamaisot, lai vienmērīgi iesūcas. Agrāk izmantoju ābolu etiķi, bet tagad vairs nē. Labi sanāk arī ar japāņu plūmju etiķi (bodē vairs nemanu), bet tagad izmēģinu ar citrona sulu. Šķipsna cukura, sajaucam, ļaujam izkust. Šļakata balzāmiskā etiķa, sajaucam. Tad uzmaļam virsū mīļākās garšvielas, piem. piparus un sajaucam. Šodien atvēru gatavo maisījumu - triju veidu pipari, grauzdēts kumins (jā! jā! un vēlreiz - jā!), kaut kas vēl tur ir, bet izteiksmīgā un svaigā smarža liecina, ka šis būs kārtējais favorīts. Maļam virsū, sajaucam, ļaujam ievilkties, kamēr gatavo pamatēdienu. Labi, eju nogaršot.

(8 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]chaika
Date:28. Oktobris 2012 - 18:52
(Link)
siekala
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:28. Oktobris 2012 - 20:04
(Link)
taisi cik gribi, bērns viens pats noēd pusi.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]chaika
Date:28. Oktobris 2012 - 20:08
(Link)
rīt būs jāpamēģina
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:28. Oktobris 2012 - 20:34
(Link)
Mēs līdzīgi gatavojam sīpolus. Gan kā piedevu pie pamatēdiena, gan, ko likts salātos.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:28. Oktobris 2012 - 20:50
(Link)
Līdzīgi? Bet pastāsti par saviem knifiem, tev vienmēr ir kas interesants.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:28. Oktobris 2012 - 20:56
(Link)
Šoreiz mums ir daudz vienkāršāk - citrona sula, drusku sāls, drusku cukura. Bez kādām garšvielām. Iemarinējas jau ļoti ātri.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:28. Oktobris 2012 - 21:04
(Link)
mazā melnā vakarkleita!
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:28. Oktobris 2012 - 21:14
(Link)
:)
jā, bet rotas var to atsvaidzināt
(Reply to this) (Parent)