Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

5. Jul 2012

16:28

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Interesanti, vai gatavajos disku masīvos individuālie diski (kas parasti ir viena modeļa un apjoma) ir ar secīgiem seriālajiem numuriem jeb tiek apvienoti dažādu batču diski?

(5 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:5. Jūlijs 2012 - 19:16
(Link)
Neesmu pārbaudījis, bet domāju, ka ar tuviem noteikti, ja ne ar secīgiem. Ražotājs tak pērk diskus vairumā, gan jau ka piegādā šamos rūpnīcas sapakotus pa taisno no konveijera.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:5. Jūlijs 2012 - 21:40
(Link)
Es arī nekad neesmu skatījies (neesmu tik tuvu tai virtuvei), bet cik lasīts par atsaukumiem, tad parasti feilo noteiktu modeļu noteikti ser.# diapazoni. Komplektēt ķēpīgāk, bet iespējams, jēdzīgāk jaukt kopā dažādu batču cepumus. Kaut gan - domāju, ka normāli ražotāji to sen arī dara.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:5. Jūlijs 2012 - 22:22
(Link)
Šaubos. Pašizmaksa pieaug. Ja feilos, būs atsaukums. Pie tam, ja jauks partijas, var sanākt atsaukt vairāk devaisu jo sliktā partija izmētāta plašāk. Par datiem vienalga ražotājs atbildību neuzņemas un vienmēr atgādina, ka bekapam jābūt noteikti.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:5. Jūlijs 2012 - 22:57
(Link)
Masīvā ik pa laikam nosprāgsts pa diskam, so what - nomaina un dzīvo tālāk. Ja avarē pārāk bieži un pārāk daudzi vienlaicīgi, masīvu ražotājs riskē pārkvalificēties par bakuganu izplatītāju. Un ja tādi "sliktie" masīvi nonāk pie prasīgiem klientiem (kautgan, tādi ir visi, kas saprot par ko ir maksājuši, nekasās tikai gadījuma rakstura pircēji kuru naudu apsaimnieko apakšuzņēmēji), tad sekas ir daudz smagākas nekā ja visos masīvos ir dažu procentus liela atteikuma iespēja kas matemātisku iemeslu dēļ izpaudīsies maigāk. Manuprāt.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:6. Jūlijs 2012 - 08:19
(Link)
Arī taisnība. Tātad viss atkarīgs no masīva ražotāja riska menedžmenta stratēģijas :)
(Reply to this) (Parent)