Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

10. Feb 2006

23:08

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Kamēr tauta šūmējas par dāņu karikatūrām, neviens vēl nezin par jauno kaitnieku kustību tepat exUSSR. Saucas par probočņikiem, latviski būtu korķētāji. Būtība vienkārša - taisīt satiksmes sastrēgumus kā urbānās mākslas notikumus. Vai tā ir īsta māksla ? Neprasiet. Ko svešs onkulis var pateikt par vīna garšu, kuru neesat dzēruši ? Labāk pieminēšu dažus korķētāju darba paņēmienus.

Viens no prastākajiem skaitoties nozagt dažus džankerus bez TA un iebraucot sastrēgumā, aizņemt visas rindas un pēc tam atstāt auto ar nobloķētu roceni un aizslēgtām durvīm, izprovocējot mērenu jucekli līdz dienestu atbraukšanai. Gadoties, ka pūlī atrodas saprātīgi indivīdi, kuri spēj organizēt džankeru nonešanu ar rokām no ceļa.

Te atkal cits veids iesācēju pārbaudei - tramvajs iebrauc krustojumā un kāds garāmgājējs vadītāja pusē atkabina auklu un velk gar tramvaju, kamēr tā uzbrauc stangas augšā un norauj stangu no vada. Ar asu kabatas nazi nogriež auklu un atlaiž stangu gaisā. Jau pēc brīža apjukušie satiksmes dalībnieki nikni taurē un vēro tramvaja vadītāja izmisīgo lēkāšanu ap stangu, kuru vairs nevar dabūt lejā. Ja esi apturējis satiksmi, esi uzņemts klubā un nākamreiz jau piedalies džankeru pamešanā.

Neko vairāk pagaidām nevaru izstāstīt, varbūt citreiz, ja nebūšu aizmirsis. Nu tad pagaidām, bet neveiciet korķēšanu paši uz savu galvu. Ja mēģināsiet, tad tas būs uz pašu atbildību. Nu, to jau jūs zinājāt.

(1 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]mako
Date:11. Februāris 2006 - 00:37
(Link)
Neviens vēl nav ar domkratu nosists? Idiotus, kas ko tādu uz Vantenieka izdarītu, būtu jāiemt Daugavā. Pofig, ka sasalusi.
(Reply to this)