Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Komentāri

6. Jan 2012

[info]blond

11:20

Jā, nu tad mēs tos rīsus arī lietojam kā piedevu, un bieži vien pie jēra.Par čilli aizmirsu - protams, ka liekam klāt svaigu, sīki sagrieztu čilli, jo mīlam asu. Papriku es neēdu vispār. Bet to variāciju jau ir simtiem, var eksperimentēt vai taisīt pēc receptēm. No tādiem rīsu štovējumiem man ļoti patīk dažādi biryani veidi, tos gan parasti gatavojam pēc kādas receptes.

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..