Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

21. Sep 2011

14:50

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Guglējot no laptopa ar win7, sāka prasīt ievadīt kaptču, esot atklājuši aizdomīgu trafiku no manis. Kas, man nav tiesību lietot divus kompjus? Nav jau divi rollsroisi, varbūt izvēlēties citu, mazāk aizdomīgu meklētāju.

(3 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]spicausis
Date:21. Septembris 2011 - 15:31
(Link)
Par meklētāju tēmu runājot, DuckDuckGo ir gauži jauks agregators, īpaši tehniskām lietām, ar ērtu !šortkutu sintaksi, kā arī tad, kad ir vēlams, lai rezultāti netiktu pielāgoti tavām ģeogrāfiskajām un meklēšanas vēstures preferencēm (lai, meklējot kādu tehnikas modeli, viss nav aizgāzts ar .lv veikaliem, piemēram).

Darba profailā man pat viņš ir noklusētais meklētājs.

Kartēm, savukārt, maikrosofta binga kartes ir strikingly lieliskas, es visai apsēdos, kad redzēju, cik skaisti var rīgu (un vispār) parādīt.

(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:21. Septembris 2011 - 20:46
(Link)
par šito paldies, paskatīšos tuvāk.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]spicausis
Date:21. Septembris 2011 - 22:17
(Link)
DDG meklēšana ir feina, ja tev meklēšana pamatā notiek angliski, viņš uz to ļoti notjūnēts ir (nu, un uz anglisko vidi vispār), un tur ir vērtīgi about'us palasīt; vispār ir interesanti, ka arī meklēšanas nišās kaut kas tomēr notiek un attīstās.

Bet štrunts par to: uz bingu, bingu, paskaties — Brīvības piemineklis, piemēram; paskrollē — kas par mīlestību un rūpību, ar ko kartes ir veidotas!
(Reply to this) (Parent)