Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - vēl pozitivusa varkas

16. Jul 2011

17:24 - vēl pozitivusa varkas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Festivāla teritorijā drīkst:
- ienest un izmantot neprofesionālās foto kameras (t.i., tādas, kurām nav maināmi fotoobjektīvi).

Festivāla teritorijā aizliegts ienest:
- profesionālo fototehniku (t.i., ar maināmiem foto objektīviem);
- video tehniku;


Manā sapratnē organizatoriem būtu jānopērk konsultācija pie cilvēka, kas mazliet orientējas fototehnikā, un jābeidz kultivēt breds, tumsonība un sekss slēgtā siltumnīcā. Ja viņi izlido šajos punktos, jebkuram daudz maz domājošam cilvēkam rodas šaubas par organizatoru veselo saprātu kopumā.

(3 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]fedrs
Date:16. Jūlijs 2011 - 18:05
(Link)
Tu esi nokavējis! Par to cepās sengrieķu filozoofi senlatviešu vannabbī "neprofesionāls bet baigi krutais fotogrāfs" jau pirms gadiem 10. :)
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:16. Jūlijs 2011 - 18:24
(Link)
Es apzinos, ka neesmu aktuāls un inovatīvs, bet ja šitais viss turpinās laikos, kad gavnospogulene (c) martcore (aka entry level dslr) ir katrai mājsaimniecei un tās mājdzīvniekam, tas viss līdzinās idejām "ieeja festivālā tikai rozā apenēs" vai "tikai vidzemniekiem". Es gribu teikt - šādi tupīt var atļauties tikai šlāgeraptaujas fināla idejiskie tēvi, nevis pasākums kas pretendē uz "mūzika un māksla" reklāmas materiālos (iegrožotā māksla thhhh), es pat nepieminēšu firmas komponenti "pozitīvais nastrojs" kuru tā mīl atgremot publicitātes materiālos. Medievalius, drīzāk.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]prox
Date:16. Jūlijs 2011 - 23:16
(Link)
tas breds mani piebesīha hau tajā vienīgajā reizē, kad tur biju (jā, man arī bija doma viņiem iet pakonsultēties pie kāda, kas jaut ko vismaz pārzina foto jomā). un tas viens no iemesliem, kāpēc nebraucu uz to hipsterfestu. otrs iemesls, protams, ir neadekvāta cena par grupām, kuras dzirdēt man nav nek';adas vēlmes. bet tas ir mazsvarīgāk.
(Reply to this)