Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

25. Okt 2010

12:57

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

VTV sirgst ar to pašu kaiti, ko kabeļi. Gribi tematisko paku - abonē balastpaku "ekonomisko". Izrādās, ka tematisko paku nevar dabūt atsevišķi pat priekšapmaksas izpildījumā, kas pēc būtības ir orientēta uz nepastāvīgiem klientiem. Nevar un viss. Gribi tematisko, maksā 6.15 par ekonomisko+tematisko. Es labprāt maksātu 3.70 (par 50% dārgāk) par vienu tematisko paku un lieciet mani mierā. Bet nevar nopirkt šlipsi bez krekla, nevar. Pērc bulciņu, jāpērk arī kafija. Es jau nerunāju par to, ka cilvēks varētu gribēt abonēt atsevisķus raidījumus!

Tagad par labo - neiekrītot uz zvaigžņu kasti, var nopirkt tīri jēdzīgu dekoderi, kura galvenā derīgā papildīpašība ir spēja rakstīt USB atmiņā. Pirmkārt, pazūd piesaiste pie kastes - ieraksti un skaties kad gribi. Otrkārt, skatoties ierakstu reklāmas var vienkārši pārtīt. Normāli būtu ja reklāmas vienkārši izlaistu ierakstot.

edit: pleijeris dekoderī ir efektīvs veids kā atvaļināt s-video vadu, aiz kura nereti aizķērās kāja.

(2 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:25. Oktobris 2010 - 13:16
(Link)
Ir kaut kādi gudrie rakstīkļi, kas prot paši izmest reklāmas, jo tās vienmēr tiek rādītas skaļāk, nekā paši raidījumi.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:25. Oktobris 2010 - 13:26
(Link)
DTV laikmetā tak būtu jābūt marķieriem pirms katra raidījuma, tātad, arī reklāmām. Tas pie viena ļautu dekoderim arī precīzi ierakstīt raidījumu neatkarīgi no nobīdēm laikā. Tagad abos galos jārēķina klāt drošības 5-10 minūtes. Protams, tas vajadzīgs tikai skatītājiem, un tādēļ vienkāršāk uztaisīt kā tagad.
(Reply to this) (Parent)