Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

14. Jun 2010

09:33

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

savulaik neviens neaizdomājās ražot sapratīgas aizņemšanās propagandu masām saprotamā veidā, tās noticēja filiāļu iekārtojuma un darbinieku zvanu radītajam iespaidam ka bankas ir klientiem draudzīgi solāriji, kuriem šobrīd nav kur glabāt naudu, tādēļ labprāt padalītos ar jebkuru.

Šeit var oponēt ka ne visur un ne vienmēr bankas ir plēsoņas. Piekrītu, sīkumos ir nianses - piem. Vācijā neesot jāmaksā komisija par pārskaitījumiem EU ietvaros. Swedbank par to pašu prasa no Ls5 līdz Ls8, atkarībā no izpildes ātruma. Un tas ir par elektronisko, filiālē paņems 20-50% pa virsu.

(3 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:14. Jūnijs 2010 - 10:09
(Link)
lūk, solāriji, jā. pārmērīgi lietojot, var dabūt kādu kaiti. lai cik skaists salons. tak neviens nezkāpēc nerīko pārcepināto ļaužu aizstāvības biedrības, sak, viņi mani aicināja savā solārijā. tātad viņi vainīgi, ka es tagad izskatos pēc kaltēta burkāna.
eh, man laikam labi, jo man ir ļoti maz izredžu tikt pie hipotekārā kredīta, tāpēc man nabaga satriekto kredītņēmēju raizes nesaprast :D un vēl es domāju, ka šajā dzīvē nekas nav par velti un aiz to elpoju dziļi :)
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:14. Jūnijs 2010 - 10:50
(Link)
manuprāt, solāriju sāga ir sagatavošanas fāzē; varbūt pamanīji atsevišķus rakstus par Latvijas solāriju lielāku jaudu salīdzinot ar citām valstīm. Pieļauju, dažu gadu laikā solāriju pastāvīgie apmeklētāji varētu sākt iesniegt prasības vai dibināt sab.org. "fotoniņš"
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:14. Jūnijs 2010 - 10:53
(Link)
fotoniņš, viiii :DD
(Reply to this) (Parent)