Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

1. Nov 2009

00:20

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Sacensību uzdevums bijis izdzert iespējami lielāko ūdens daudzumu, neejot uz tualeti. Sacensību dalībniekiem tikušas izdalītas 225 ml pudeles, kuras jāizdzer ik pēc 15 minūtēm. Mirusī sieviete izdzērusi aptuveni 7,5 litrus ūdens. Balvā bijusi Nintendo Wii spēļu konsole.

Liekas - nu gan kautkāds stulbums, rotaļlietas dēļ atdot galus. Lūk, agrāk - nomaucās no umurkumura, nu teiksim, lauza sprandu i kas? Ko organizatori? Ja kāds zin, pastāsta, bet pagaidām pieņemu ka organizatori noplātīja rokas un teica - turēties vajag.

Kas ar ūdens tempšanas gadījumu? Kalifornijas tiesa atzinusi radiostaciju par vainīgu 28 gadus vecās trīs bērnu mātes nāvē un piespriedusi izmaksāt cietušās ģimenei 16 miljonu ASV dolāru kompensāciju.

Sanāk, ka likumdošana orientēta uz to, ka cilvēkiem nav jādomā. Nu, pareizi - viņu vietā par visu ir padomāts. Dzīve ir pārāk sakārtota un no tā atmirst smadzenes.

(4 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:1. Novembris 2009 - 00:36
(Link)
http://www.youtube.com/watch?v=WrrvkPo7TZ4&NR=1&feature=fvwp
(Reply to this)
From:(Anonymous)
Date:1. Novembris 2009 - 01:32
(Link)
tu pārāk daudz domā... dīdžeji to kundzīti kūdija kaut šī teica ka plīsīs. atrodi raidstacijas klipu. pierādījumi uz rokas. tiesai tik atlika ieprocesēt vēlvienu veiksmīgu lietu. ik gadus viņiem cietumu pamet tūkstošiem sodīto. sistēma ir jāuztur...
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:1. Novembris 2009 - 10:04
(Link)
sanāk, ja kāds saka - lec laukā pa 9tā stāva logu, lejā tevi gaida nintendo, tad cilvēkam nevajag ilgi domāt un jālec?

līdzīgi jau ar kredītiem - bankas teica "ņemiet tik, nauda aug kokos!" un ko, viena liela daļa paļāvās ka bankas ir nevis finansu iestādes, bet tādi kā klubi, kas cita starpā padalās ar lieko naudu?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]pupturis
Date:1. Novembris 2009 - 13:59
(Link)
pareizi, jā. bet skaties, lai kāds filmē. jo ja nositīsies tavi radi varēs nopirkt desmittūkstoš lust&# tfu! - nintendo.
(Reply to this) (Parent)