Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

19. Dec 2007

10:49

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Dārgā redakcija! Esmu atklājis vienu no inflācijas patamdzinējiem - tā ir veterinārā prakse. Visi kastrējamie mincīši un ar aknu kaitēm sirgstosie suņi, precīzāk, viņu saimnieku milzīgā atbildības sajūta...nē, tā ir pieķeršanās dzīvniekam...labi, tā ir sublimācija, nu lūk, tie arī virza inflācijas vilni ar zilā krusta emblēmu.

Spriediet paši: sunim pļūtāmais - ls10, sunim sāp mugura - ls20, ķepas apskate - ls10, nekrotizējoša pirksta amputācija - ls30 (kas uz kopēja fona man šķiet tiešām lēti) + tabļetkas lai suns neietu sepses pavadā un raitāk žirgtu - ls30, pie vienas kopējās narkozes veiktā mutes dobuma profilakse - ls15, pēc 12 dienām - šuvju izņemšana un cerams, ka nebūs komplikāciju. Tas viss mēneša laikā.

Pavērojot kombo saimnieks+suns skaitu uz ielām un pareizinot to ar suņu sūdu kilogramiem uz tiem pašiem trotuāriem, kāpinot pakāpē "vienlaicīgo apmeklētāju skaits vetklīnikā", mana prātā sanāk tīri prāvi skaitļi. Un kurš te runā par izdzīvošanu ?
Nu labi, ne jau visi vadā suņus pa klīnikām, vienkārši bišku saskrēja, tas arī viss. Viena daļa sev tērē mazāk nekā tam sunim, bet kanarejku turēt negrib. Vai puķi, kā Besona tēls.

(5 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:19. Decembris 2007 - 11:05
(Link)
japāņi suņus mīl vairāk kā līdzcilvēkus, jo tiem nav kastu - tie visi ir kawaii (mīlīgi)
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:19. Decembris 2007 - 11:12
(Link)
wii, redzēju jaščikā, kā džapi rīko dzimmenes saviem suņiem - apsēdina pie klāta galda tur, sveces deg, mūzika, silts sakē...nu labi, par sakē neesmu drošs. Smaidīgi cilveciņi sasēžas apkārt sunim un nofočējas.

Paga, japāņiem arī kastas ?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:19. Decembris 2007 - 11:27
(Link)
jā, ļoti izteiktas pie kam. vispirms tev pajautās - cik tev gadu un ko dari, lai zinātu, cik zemu tev klanīties
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:19. Decembris 2007 - 11:33
(Link)
kas šiem vairāk kotējas - vecums vai nodarbošanās ? vecums laikam tikai papildina ?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:19. Decembris 2007 - 11:52
(Link)
statuss. atkariibaa no taa vai jaunaaks vai vecaaks sarunubiedrs mainaas gramatika. bet ja tu esi doktors, skolotaajs vai kkaada baiggaa china, tad veel cita valoda.
ja 2 iereedni sarunaajas, tad tiek noskaidrots statuss, lai zinaatu, kursh kuram klaniisies - taapeec dod taas viziitkartes un taa.
(Reply to this) (Parent)