Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

4. Apr 2007

10:56

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(15 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]biezpientaure
Date:4. Aprīlis 2007 - 13:28
(Link)
hehe, tas liek atcerēties anekdoti "da ņe gej on - običnij pidor".

Lūk, kas ir interesanti - ar ko tad atšķiras lāga gejs no tā vīrieša, kurš iet uz kosmētikas produktu prezentācijām un TV stāsta, ka labi orientējas sejas krēmos un neliedz rūpes sejas ādai ?

Lāga gejs - tas ir tāds komisks vecītis kā no zināmā seriāla un būtībā sieviete to uztver kā mīksto rotaļlietu, kuru var pat ņemt blakus gultā lācēna lomā, negaidot seksa piedāvājumus un ar iespēju pakratīt tam sirdi. Patiesībā tā ir draudzene, kura pie tam ir gana taktiska, lai neteiktu neko riebīgu par sievietes jauno kleitu, pat ja tai pienāktos indīgs komentārs.

Kur tad ir intriga ? Tajā, ka iekrēmotie vīrieši guļ ar sievietēm un tad sievietēm ir sajūta, ka tas nav tālu no lezbiskām attiecībām - emocionālā ziņā ? Prātam patīk noteiktība, un ja kāds manifestē sevi kā geju, tad ir skaidrība, bet ja ir šī nenoteiktība, tad acīmredzot prāts sāk dumpoties, gluži kā ieraudzījis bildītes ar optiskajām ilūzijām - uzlūkojot figūru, pirmajā brīdī viss kārtībā, bet tad prāts saka - stop, tas taču nav iespējams.

Laikam jau ir diezgan skaidrs, ka krēmošanās pati par sevi vēl nav orientācijas indikators, bet kautkas tajā visā ir - vīrieši paliek līdzīgi sievietēm, sievietes savukārt sniedz intervijas kurās apgalvo, ka kontrolē situāciju, vada biznesus un piedalās karadarbībās. Jā, viss ir sajaucies.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]krii
Date:4. Aprīlis 2007 - 13:44
(Link)
:)))
Ai, es jau kaut kad par šo tēmu izteicos - kāpēc man nepatīk metroseksuāļi.
Pamatā ir mani kompleksi, kuru dēļ es sāku tādu superkoptu vīrišķi uztvert kā konkurentu - un tad jau vairs nekāda seksuāla interese nav iespējama.
(Reply to this) (Parent)