4:56

1. Aprīlis 2007

08:56 - merkantīliķa piezīmes

ja kādam tas nebija zināms (man, piemēram, nē): tele2 līgumu par telefonu un pieslēgumu uz 24 mēnešiem iespējams lauzt, samaksājot četrus latus par katru atlikušo mēnesi.

17:20

esmu gribēšanas un kārību varā. paldies dievam, man to jauno mobīlo telefonu nogrieza - visi varianti, arī paši viltīgākie atdūrās kā pret sienu, bet tādu aparātu, kas man nepatiktu... nē, tik zemu es nenolaidos, vēl noturējos. tagad kāre pēc tehnikas un jaunām spēļmantiņām pārgājusi uz gastronomisku neapmierinātību, es labprāt ietu vakariņās un kārtīgi pieliktos kaut ko ekstravagantu, bet varbūt jāiet uz kino? sešos trīsdesmit vēl var pagūt uz dīvu, bet deviņos uz pjēro gan negribās - jau redzēts tak. interesanti gan, ka uz šmotkām nevelk, un labi vien ir, a to tiešām būtu  bankas kontā sūdus savārījis.

17:23

vispār traks pilnmēness.

17:26

piedevām, šorīt uzziedēja ziemassvētku kaktuss.

23:07

ar to mobilo aparātu man šodien tiešām bija jumts aizbraucis pamatīgi. nupat tikai man pieleca, pēc kāda idiota izskatījos, veikalā aplauzies, ka tādu modeli, kādu iekāroju, par akcijas cenu dabūt nevar, un centos kaut ko kaut kā sarunāt ar pārdevēju, bet, kamon, viņa taču bija trennēta apieties ar mobilajiem lunātiķiem. es iedomājos, cik viņai tur sanāk uz pilnmēnesi visādu mistiķu, no kuru slienām slapjas kļūst vitrīnas, un viņa tikai atkārtoja un atkārtoja "nē", smaidīdama, vai, pareizāk sakot, saliekusi lūpu kaktiņus 15 grādu leņķī uz augšu, un atkārtoja un atkārtoja, un kamēr es neko neteicu, viņa pacietīgi gaidīja, kad es varbūt sašķaidīšu vitrīnu vai mēģināšu viņai draudēt ar ieroci, un tā kādas minūtes piecas līdz es padevos un devos prom.

kārību transā šīberis man tā nobrūk varbūt divas trīs reizas pa gadu, kad vispār pazaudēju jebkādu spēju sevi kaut kā iegrožot; atnākdams mājās, ar varu piespiedu sevi iegult uz pāris stundām un izgulēt to murgu no sevis ārā, tikai tagad nāk draudzene nr.2 - nožēla par notriekto laiku. lai viņa paciemojas viena, es eimu gulēt.
Powered by Sviesta Ciba