Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
Pārskats par lietām, kas mūs skar visai attālināti30. Augusts 2018 - 22:01
Jāpiezīmē, ka, lai arī es biju starp tiem, kas savulaik krita teju vieglā stuporā, uzzinot par jaunā ASV prezidenta ievēlēšanu, [info]unpy neapšaubāmi bija taisnība, kad viņš jau pirms tam norādīja, ka panika ir, maigi izsakoties, smieklīga.

Man joprojām nešķiet, ka DT būtu cilvēks, ko es gribētu sastapt, vai kura viedokli gribētu īpaši ņemt vērā, taču šī sajūta man ir izveidojuisies no masu medijiem -- kas ir parasti vienīgie, no kuriem mēs kaut ko uzzinām par salīdzinoši tālajām lietām.

Drīzāk man neliek miera mans izraēļu paziņa, kurš vienādiņ vēl pirms DT ievēlēšanas slavēja viņu un lamāja gan Klintoni, gan Obamu. Savukārt pēc DT ievēlēšanas ik pa brīdim atzinīgi novērtē kādu viņa izgājienu -- piemēram, nesenākais viņa komentārs bija par to, kā T esot piespiedis Eiropu pirkt ASV kukurūzu vai ko nu tur tādu.

Varētu teikt, -- mazums, kurš slavē Trampu. Taču šinī gadījumā gribētos tomēr ņemt vērā, ka mans paziņa ir ne vien ar augstāko izglītību un strādā gana intelektuāli sarežģītu darbu aviācijas jomā, bet arī politikai seko, daudz ceļo, tai skaitā pa ASV, un viņa vaļasprieki ir piedalīšanās un gana augstu vietu ieņemšana gan starptautiskos šaha, gan pokera turnīros.

Dabiski, mēs varam teikt, ka augsts IQ un pieredze nenozīmē, ka cilvēks nav dubaks kādā konkrētā jomā. Taču no tā izriet, ka tikpat labi var būt arī otrādi -- taisnība var būt Trampa atbalstītājiem un visi gudrie galvas kratītāji vienkārši kaut ko nejēdz. Savukārt pašam sekot visam šim līdzi man, skaidrs, nav laika.

Jebkurā gadījumā ir veselīgi dzirdēt viedokļus, kas atšķirās, ja vien tos izsaka cilvēki, kam +/- viss kārtībā ar kritisko domāšanu. Šai ziņā, protams, protams, arī jautājums par JBP, bet tas jau ir cits stāsts.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba