Pilnmēness nogurdinātie - I know bees come in yellow and black, but you, friend, look red to me!

About I know bees come in yellow and black, but you, friend, look red to me!

Previous Entry I know bees come in yellow and black, but you, friend, look red to me!22. Okt 2012 @ 11:08 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 22. Oktobris 2012 - 21:12
(Link)
Well, tēzes ir jaukas, šim tam noteikti varētu piekrist. Un šis tas galīgi garām.

Izskatās loģiski, ka individuāli cilvēki tiešām mūsdienās ir ne tik vairākkārt bagātāki kā kādreiz. Un, protams, taisnība, ka pastāv dažādi pabalsti un pensijas un vēl viss kas.

Tiesa gan, jāatcerās arī, ka (ja pareizi atceros) Bismarks pensiju sistēmu ieviesa ne jau tāpēc, ka nebija, ko darīt; kā arī algas un pabalstsus sev tik tiešām pamazām cilvēki izcīnīja, neviens viņiem tos dāsni neiedeva.

Un šai sakarā arī tēze:
[...] ja sliktajiem spekulantiem un reakcionārajiem kapitālistiem ļauj nedaudz pastrādāt un saraust mantu, tad pēc tam viņiem ir vairāk ko atņemt. Ja viņus stimulētu ar iespēju nopelnīt vairāk, tad viņi arī vairāk strādātu, un pēc tam to jebkurā brīdī tāpat varētu paņemt. Arī tagad, ja viņiem aizmālētu acis, sakot – nopelnīsi 100 tūkstošus gadā, mēs tev nodokli samazināsim, darba ļaudis rezultātā dabūtu vairāk.


tik tiešām nav strādājusi ASV. Bija cipari savilkti un tika secināts, ka nebūt ne krīzes laikā, bet pēdējos, ja nemaldos, 30 gadus ASV kompānijas ir kāpinājušas peļņu un to top menedžeri un īpašnieki ir kļuvuši bagātāki, bet strādājošo dzīves līmenis nebūt nav uzlabojies, bet gan pamazām krities.

(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba