Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
9. Augusts 2011 - 16:25
te arī kļuva skaidrs, kā biedram [info]unpy cilvēka cienīgai dzīvei autoritatīvai sanāk iztika ar 250Ls/mēn.:

10Ls/mēn elektrība, vidēji kādi 10Ls/mēn malka&gāze, 50Ls - transporta izdevumi, 50Ls cigaretes, 100Ls - paika, 30LVL - citi izdevumi:))

Tobiš unpija cilvēka cienīgās dzīves adepts iezīmējas kā pie vecākiem dzīvojošs jaunēklis bez redzamām kaitēm, ar vienu kaitīgu ieradumu (jo otru nevar atļauties), kas ikdienā raksta ar zoss spalvu un izmanto tuvumā esošo cilvēku resursus.

Citiem vārdiem, atšifrējam:

10Ls/mēn elektrība - tātad dzīvojam bez datora un veļas mašīnas un jebkādiem citiem luksusiem, kas neietilpst cilvēka cienīgajā™

vidēji kādi 10Ls/mēn malka&gāze - (pieņemsim, ka man ir virs vidējā apkures izdevumi Rīgā (lai arī man tā nešķiet), bet ar Ls0.76/m2 par šādu apkures summu man sanāktu apkurināt ap 13m2 _kopējo_ dzīves telpas platību.

50Ls - transporta izdevumi - manis pēc. man ir mazāki, citam būs lielāki, visiem nav iespējas dzīvot un strādāt tuvu darbavietai, ja jāiztiek ar cilvēka cienīgo™

50Ls cigaretes -- nesmēķētājiem acīmredzami ir cilvēka cienīgākas dzīves

100Ls - paika -- tātad vidēji Ls3,(3) dienā, tobiš ēdam tikai mājās un ēdam rīsus, griķus, karfelīšus, droši vien sanāk dārzeņiem un reizi nedēļā vajadzētu kancītim gaļas, nezinu, lai pierēķina kāds cits, ja grib, domāju, iztikt var diezgan mierīgi;ko par to var nopirkt, vai ir laika gatavot, un vai tas ir cilvēka cienīgi, tas ir cits jautājums.

30LVL - citiem izdevumiem. tobiš veselīgam jaunam studenta tipa cilvēkam sanāks kādām 3 pudelēm viskija vai attiecīgi stipri lielākam kvantumam lētāka alko. pensionāram pietiks tipiski pusei no zāļu izdevumiem. nav vēlamas traumas vai slikta iedzimtība, nemaz nerunājot par vēlmi nopirkt ziemas apģērbu.

Pats interesantākais un būtiskākais ir, ka nez kāpēc šeit neparādās saskarnes lielākais punkts lielākās daļas cilvēku dzīvē: īre vai hipo kredīts. Turklāt par elektrību un apkuri cilvēka cienīgie izdevumi maksā gan, bet pat par ūdeni ne, nedz arī apsaimniekošanas izdevumus.

Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba