Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
21. Jūnijs 2011 - 22:17
Redzi, [info]romija, nedraugs nav ienaidnieks. Bet es tiešām tevi uzskatu par visai slimu personu.

Ja nu gadījumā nav skaidrs, kāpēc, atļaušos atgādināt. Kādu laiku atpakaļ man bija sekojošs ieraksts, kura rezultātā tu meties man virsū par to, ka uzdrīkstējos pateikt, ka pastāv arī iespēja, ka tai gadījumā māte nav vainīga noziedzīgā nolaidībā un ka masu mēdijiem ir tendence grābt un pasniegt nepārbaudītu informāciju. Neskatoties uz to no taviem komentāriem tur un vēl šur tur citur dvakoja ārkārtīgi netīkama linča tiesas smaka. Tas viss ir saprotams, ņemot vērā, ka, kā noskaidrojās ap to pašu laiku, tev ir personiski iemesli sajust pat vēl lielāku naidu pret šāda veida noziegumiem, nekā cilvēkam ikdienā.

Taču sarunas karstumā sanāca tā, ka vai nu tu apzinies vai nē, bet tu novēlēji manam bērnam pašam pārdzīvot kaut ko tādu, lai tas sniegtu man mācību. Un tas pārkāpj zināmas robežas. Tāpēc visu gaišu.

P.S. Starp citu, ironiskā kārtā pāris nedēļas vēlāk ziņās varēja lasīt arī, ka Rīgas bāriņtiesa, izpētot gadījumu, atzina, ka nav pamata uzskatīt, ka māte būtu rīkojusies nolaidīgi vai neuzmanīgi, un ka "Šobrīd svarīgi esot palīdzēt tieši izvarotās meitenītes mātei, kura vēlāk varētu palīdzēt meitai. Meitenīte esot par mazu, lai apzinātos notikušo".
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba