Pilnmēness nogurdinātie - Gastroantropoloģija?

About Gastroantropoloģija?

Previous Entry Gastroantropoloģija?25. Apr 2006 @ 16:40 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]zobgale
Date: 25. Aprīlis 2006 - 21:54
(Link)
man atkal patiktu trīs, septiņas, deviņas vai vienpadsmit, bet parasti jau tomēr divas vai četras.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 25. Aprīlis 2006 - 21:55
(Link)
Bet kapēc?
[User Picture Icon]
From:[info]zobgale
Date: 26. Aprīlis 2006 - 01:28
(Link)
ar vienu par maz, ar trim kādreiz par daudz, a kādreiz vienkārši nevar izšķirties divas ar sieru un vienu ar desu vai otrādi :) a citi jaukie skaitļi tik kumosiem der, īpaši jau 21
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 26. Aprīlis 2006 - 08:22
(Link)
Bet "par daudz" vai "par maz" taču būtu atkarīgs no tai skaitā riku izmēriem, vai ne? sešas maizītes no franču baltmaizes "desas" ir varbūt kāreiz tikpat cik trīs no standarta batona? :)
[User Picture Icon]
From:[info]zobgale
Date: 26. Aprīlis 2006 - 09:30
(Link)
franču bagete vispār jau jāgriež uz pusēm un tad gareniski uz pusēm, tad jāsakrauj pa vidu viskautkas, un tad pat puse var būt par daudz :) mans brālis savukārt jaunībā mēdza ar vērienu smērēt sev maizītes, tas klājiens aizņēma vai visu galdu..
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba