Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
19. Novembris 2009 - 16:55
Ļoti feins raksts, paldies par linku. Nu, šī domāšana ir traki labi atpazīstama no PSRS laikiem, tā pati sistēma, tikai citā kulītē -- tā tad notika, cik atceros/zinu, lielākā daļa no notiekošā:

Rezultātā aktīvie un uzņēmīgie cilvēki, kuri kaut ko var un kuriem kaut kas dzīvē rūp, vīlušies pamet šo valsti. Mērķtiecīgi tiek selekcionēts tips, kuram ir minimālas vēlmes — oficiāli nestrādā un nodokļus nemaksā (kāda jēga!), ar uzņēmējdarbību nenodarbojas (skatīt iepriekš), viņam nepieder auto (vieni vienīgi izdevumi) un nekustamais īpašums (lai kādam neienāktu prātā kārtējo reizi paaugstināt nodokļus, noštrāfēt par sēru lentēm pušķota karoga neizkāršanu sešreiz gadā vai uzlikt ieplānoto kosmisko sodu par dzīvošanu vēl nenodotā privātmājā). Veikalā alkoholu un cigaretes nepērk, tāpēc akcīzes celšanās viņu neskar. Bērnus arī vēlams nedzemdēt, lai neskartu pieaugošie skolas izdevumi, un vispār, jābūt taču nedaudz humāniem — bērns nav neko nodarījis, lai viņam liktu nākt pasaulē šādos apstākļos.

Ja arī iepriekš teiktajā ir kāds pārspīlējums, tad pavisam minimāls. Zinu pat vairākas pašvaldības, kurās pēc šiem principiem «strādā» mērs un valdošā koalīcija. Un tiek ievēlēti jau trešo sasaukumu pēc kārtas. Iepirkumus praktiski neveic, ielas neremontē, Eiropas fondus neapgūst — Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam pie viņiem nav ko meklēt, un opozīcija arī nevar pārmest kļūdas. Kas guļ, tas negrēko! Miers un kārtība. Kā kapos…


Attiecībā uz pārējo rakstīto, thx -- interesants punkts. Mēģināšu arī šo to piebilst drusku vēlāk.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba