Pilnmēness nogurdinātie -

About  

Previous Entry 6. Sep 2009 @ 14:57 Next Entry


Mans vārds ir begemots. Esmu 34 gadus vecs! Zināt, mani nomoka dīvaina seksuāla problēma un es gribu Jums pastāstīt par to. Tātad klausieties.
Reiz pulkstens 2am, es izgāju no mājām pastaigāties. No tumšām šķērsielām pūta spēcīgs vējš un pēkšņi es redzēju viņu, viņu sauca Paņka - viņa bija vienkārši satriecoša! - psc!! - es spalgā balsī iekaucos, un pazaudēju jumtu.
Atguvos es lielā gultā, kājās mani bija naturāli kirzaviki. Uz rakstāmgalda dega svece, bet aiz loga dega baseins, ko aizdedzinājuši nolādētie koļītāji un mana sirds atleca. Tālāk viss notika ātri - viņa iznāca no vannas istabas, lēnām novilka savu praķi un atkailināja savas lieliskās krūtis.
- Ak tu mans mazais kašalots, - sacīja viņa un pienāca tuvāk. Man kļuva sirreāli. Pēdējā momentā es paspēju paskatīties viņas acīs, tās bija tādā pašā krāsā kā mežs un atkal pazaudēju jumtu.
Klusums. Pēkšņi pa miegam dzirdu gārdzošu balsi: - Šonakt mēs TO darīsim 34 reizes! Es nezināju ko man atbildēt, bet saņēmu visu savu sukubusa drosmi un atbildēju: atceries Ernu!!
Tālāk viņa sāka skūpstīt man vēderu ar savām ziepjainām lūpām, un laidās arvien zemāk un zemāk... O nē! Viņa nonāca līdz TAM... Viņas rokā iemirdzējās pudeļbirste, kādēļ?! Par ko!!!
Var būt šis kāds jauns gotisma paveids, tomēr laika prātot bija maz. Es izlēcu no gultas un ieraudzīju fotogrāfiju: uz tās viņa kaila ar kailu veci. Bet tas vecis izrādās bija Ģirts Ķesteris. Un pie tam vēl viņš ir viņas brālis!!! Izvirtule! - es nodomāju, lēkdams no 42tā stāva loga...
Īsti nezinu, tas notika patiesībā vai bija tikai sapnis - bet man patika! Vai tas ir normāli, dakter?
Ar cieņu psihiatram,! (begemots).
Tags: ,
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]fjokla
Date: 6. Septembris 2009 - 16:25
(Link)
Atceries ernu, vāh! :D Atradu harmsa tantu 208.lpp. un dažu labu Tolstoja ŗadu, ta vēl finku un dučiem bādainu popu! Žēļ, ka lieti mērcē
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 6. Septembris 2009 - 16:37
(Link)
oho! tu tomēr sajēmies jau tagad!
žēl gan, ka nepasauci, labprāt būtu sastādījis.
[User Picture Icon]
From:[info]fjokla
Date: 6. Septembris 2009 - 16:54

Ne, seminarram jābūt dienā, kad saule rotājas

(Link)
Nē,nē, grāmatā atradu, nevar tak rīkot seminaŗŗ uz ļodzīgiem nezināšanas pamatiem. Vēl tur lu profesori, operdīvas un aktjõri, tagad nesaprotu, pie kura klāsim furšetu?
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 6. Septembris 2009 - 21:38

Re: Ne, seminarram jābūt dienā, kad saule rotājas

(Link)
oglasiķe vesj spisok!
[User Picture Icon]
From:[info]fjokla
Date: 6. Septembris 2009 - 22:00
(Link)
Rīt tikšu pie aparātiem, ta saskanē, enēs?, nekad nezinu.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba