BVRN ENEMA

« previous entry | next entry »
Jan. 29th, 2022 | 04:42 am
mood: rekapitulācija

Kas tas par banu, par ko telox runā? Tētis iet prom. VISS jau ir sasniegts. LCLK var beigties ar sen iecerēto Kapitulāciju uz visbrÄ«niŔķīgākā absurda nots Ā­Ā­Ā­ā€“ jo tā arÄ« ir MAXIMA, ko visas 3 pretējās frontes (kovidioti / cibas mietpilsoņi / telox / mazais kukÅ«neses gejs egijs nav uzskatāms par nopietni vērā ņemamu pretiniexu) kopā ir spējÄ«gas panākt un likt pretÄ« vienam (labi, 1 + 1) trollim [Apokaplis, pat ja bÅ«tu cienÄ«gs treÅ”ais, karā iestājās dažus mēneÅ”us par vēlu, sorrz]: MASU BRÄŖDINĀJUMA E-PASTU NO ADMINISTRĀCIJAS! Kura turklāt pasaka, ka neesot nevienā pusē, pls atpisās stukači... Kāds cietums, kādas krimināllietas, ciba ti ahujel? Ir 21. gadsimts. Muļķi ar ļaunu prieku gaida manis iesaldÄ“Å”anu, bet nesaprot, ka tas ir tieÅ”i tas, ko katrs trollis, kas nav lox, cenÅ”as panākt kaut vai neapzināti, paÅ”sabotāžas ceļā kā, piemēram, ar pirmo [info]gobzems feilu rudenÄ«, kad nepārlohojies iekomentēju Gnidrologam (kurÅ” to nemaz nepamanÄ«ja; tieÅ”i tik biezādains viņŔ ir un nekad neatradÄ«s mÄ«lestÄ«bu, un nedzÄ«vos, nesajutÄ«s to, ko citi, bet NAV žēl), tāpēc ka tas nav tā vērts, tie sÄ«kmanÄ«gie nelabvēļi nav tava laika un enerÄ£ijas ieguldÄ«juma vērti, bet atkarÄ«ba no panākumiem un lobsteru serotonÄ«na nebÅ«s izdevÄ«ga paÅ”am ilgtermiņā nu nekādi.

Lācis ([info]sods, [info]suds, [info]noziegums, [info]noliegums) toties ir paspējis nopelnÄ«t sev kārtÄ«gu pa-purnu-uz-ielas papildkredÄ«tu pāris gadiem uz priekÅ”u par piesieÅ”anos konkrēti visnepareizākajam cilvēkam, kam bÅ«tu jāpiesienas, lai kaut kā kaitētu manai ārpuscibas komunikācijai ar citiem dārgiem cilvēkiem*, bet nu, to Ass-nātri viņŔ vēl dabÅ«s pats dibenā, hell see, not here though, te jaw viņa "neesot"

*tautumeita man uzrakstīja: burn telos.lv

Ar to arī viss ir pateikts

ÄŖstenÄ«bā, jā

1 of 3


p.s. covid_19, es tevi vairs netrollÄ“Å”u, jo esi izlasÄ«jis visus Herbertus. Es neesmu, par to uvažuha, so I retreat: peace off, resnais vecÅ«xni

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {5}

from: [info]janis_balodis
date: Jan. 31st, 2022 - 03:45 pm
Link

Eu, bet nu labi, uzlaužamies! Es noteikti zaudÄ“Å”u, jo dodu priekÅ”roku dzÄ«vei ārpasaulē, bet pretÄ« varu likt:

Visu Holdstoka "Mitago" ciklu (angliski, LV jau tikai #1), ieskaitot Ä«sos gabalus
Visu Kastaņedu (krieviski), arī par un ap un 100% visu SustainedAction www, pat Tensegrity grāmatu
Abus lielos Tolkīnus (tēvu un dēlu, proti, LotR un Silmarilionu) angliski 18-19 g/vec

Naprimer

Pilnmasa tev noteikti būs lielāka, bet es nevaru atļauties mazāk selektīvu pieeju ;)

Reply | Parent