bauda

Gaspard Ulliel (1984ā€“2021)

Jan. 20th, 2022 | 07:48 am
From:: bauda

PaskatÄ«jos, kur tad tas nesaprotami apraudātais un svaigi miruÅ”ais franču skaistulis, kura vārds uzvārds man ir pirmā dzirdÄ“Å”ana, tēlojis, un secināju, ka slavenākā no visām ir loma, kurā viņŔ atveido Odrijas TatÅ« lÄ«gavaini, kas visu filmas (kuras saturs atbilst savam nosaukumam A Very Long Engagement) laiku ir prom Pirmajā pasaules karā, kamēr Ŕī sēro savā sēpijas toņiem bagātināto Francijas lauku villā. No pirmā acu uzmetiena diezgan viegla loma, jo jārunā nav, tikai ik pa laikam jāpacieÅ” kādā tranÅ”ejā, bet (SPOILERI) vienā brÄ«dÄ« tēlot nākas arÄ« Odrijas TatÅ« karā KRITUÅ O lÄ«gavaini, un tas jau ir next level (deth/being completely absent). Otru slavenāko filmu es pat, izrādās, esmu tulkojis; tur viņŔ tēlo Entoniju Hopkinsu jaunÄ«bā, pirms tas kļuva par lektoru un cilvēkēdāju. Nebija pārāk interesanti, bet bilde glÄ«ta, cik atceros.

Pats galvenais jau ir tas, ka viņŔ nomira bez Ä·iveres saskrienoties ar citu slēpotāju, paldies FrÄ«dvaldam. Labāk neslēpojiet, loxi, ja neprotat. No forsmažoriem, protams, gan slēpotprasme un Ä·ivere neglābs.

Perfekta recenzija par RÅ«bena Estlunda lielisko* Force Majeure

* arī nesenais kavers ar Vilu Ferelu nav slikts (kinosnobi, protams, tā nedomās, bet ejiet dirst, kinosnobi; arī tas, ka jūs strādājat industrijā, ir tikai mīnuss jūsu spējai adekvāti novērtēt filmu kā tādu; es skatos uz tām meitenēm, jūs jau zināt, kurām, ir cibā dažas)

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.