bauda

Nov. 10th, 2021 | 07:23 pm
From:: bauda

Ģimene Peru atklāj, ka viņu Sibīrijas haskijs nemaz nav suns. Pavisam, neparastu pieredzi piedzīvojusi Maribela Sotelo un viņas ģimene Peru, kas savās mājās paņēmusi Sibīrijas haskiju mazuli. Laika gaitā atklājies, ka tas nebūt nav suns.

Savukārt es, pavisam, neparastu pieredzi piedzÄ«voju Å”odien Gaujā pie Gaujas, kur pirmoreiz satiku dzÄ«vu suni (un suņa saimnieku, no kura to uzzināju), kuru sauc tāpat kā manu vecāko suni, kurÅ” toties ir 1/2 SibÄ«rijas haskijs (un arÄ« satika visus iepriekÅ”minētos), jebÅ”u laika gaitā, pavisam, nav apstiprinājies, ka nebÅ«tu suns, un ir pat laidis pasaulē vēl septiņus suņus (kuri nu jau ir 1/4 SibÄ«rijas haskiji, jebÅ”u tomēr 4/4 suņi). Tas bija interesanti arÄ« tāpēc, ka kaut kādā ziņā sasaucās ar pavisam lÄ«dzÄ«go vārda jautājumu Å”odienas vārdu apmaiņā ar cibas lietotāju pavisam, kura, pavisam, nejauÅ”u apstākļu sakritÄ«bas dēļ gan ir satikusi tikai iepriekÅ”minētā 1/2 SÄ«birijas haskija dēlu (1/4 SÄ«birijas haskiju, 1/4 samojedu un 1/2 Å veices ganu suni, jebÅ”u, pavisam, 4/4 suni).

Ā, jā, tas Peru feikais haskijs izrādījās lapsa. Andu lapsa. Izlasīju jauns.lv

upd. Atvērnu nākamo ziņu un tur izlasÄ«ju, ka Bauskā vietējos tramda lapsa, kuras atbaidÄ«Å”anai paÅ”valdÄ«ba pilsētniekus aicina radÄ«t troksni. The foxiness thicknessss

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.