« previous entry | next entry »
Feb. 6th, 2016 | 01:32 pm

Tajā pretbēgļu retorikā mani visvairāk smÄ«dina runāŔana daudzskaitlÄ«: "Kāpēc mums? Kāpēc pie mums? Kas mums tagad te bÅ«s?" utt. Tā, it kā "visi" pieskaitÄ«tu sevi Å”ajai postpadomiskā upura pozai. Nav nekādu "jÅ«s". Esi tikai tu un tavi rasistiskie draudziņi.

Tags:

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {60}

gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Feb. 7th, 2016 - 05:24 pm
Link

Jo ilgāk nebÅ«s ''vajadzÄ«gais tolerances lÄ«menis'', jo labāk. Es neesmu dzirdējis, ka kāds protestētu pret Ä·Ä«nieÅ”u vai indieÅ”u imigrantiem, kas labi zināmi kā čakli un viegli integrējami iebraucēji. Netolerance ir pret potenciālus draudus nesoÅ”iem babajiem. Un rightly so. Nevienas valsts politiÄ·i nedrÄ«kst bÅ«t gatavi upurēt vietējo pilsoņu droŔību, lai apmierinātu personÄ«go iekŔējo pÅ«kaino fÄ«lgudu par to cik cēli humānisti viņi ir.

SaistÄ«bas par bēgļu uzņemÅ”anu saskaņā ar starpt. lÄ«gumiem nenozÄ«mē, ka mums jāklausa ES vai Vācijas diktāts Å”ajā jautājumā, kur nu vēl jāpieņem kvotas. Čehija, Polija, Ungārija, Dānija un dažas citas valstis jau parādÄ«juÅ”as vidējo pirkstu Å”iem ES mēģinājumiem i nekas. RÅ«pÄ«gi selekcionēta uzņemÅ”ana - jā piekrÄ«tu.

Reply | Parent