« previous entry | next entry »
Oct. 30th, 2016 | 11:16 am

BLANCK MASS koncerta laikā pēc tāda paskaļāka fragmenta kāds (it kā netīŔām) zālē ieslēdza gaismu, kas bija visnotaļ nejauki, jo mākslinieks to manāmi uztvēra kā mājienu un savu uzstāŔanos pabeidza pēc mazāk nekā desmit minÅ«tēm, vienkārÅ”i atstājot skanam jaudÄ«gu skaņas sienu un pametot skatuvi. To vareno skaņu vairākas minÅ«tes neviens neslēdza ārā, un man tas likās ļoti skaisti un piemēroti tādam "ar dievu uz pusēm" festivālam. PilnÄ«gi žēl sametās, kad uzzināju, ka to izdarÄ«ja nevis kaut kāda Ä«gna kultÅ«ras nama direktore, bet, visticamāk, saguris apmeklētājs, kurÅ” nejauÅ”i atspiedās pret slēdžiem, Ŕādi savdabÄ«gi izgaismojot arÄ« galveno Durbes k/n trÅ«kumu, proti, pufu iztrÅ«kumu zālē (čilla faktors mÄ«nus divi)

NakŔņojām ļoti skaistā un vējainā vietā Durbes ezera krastā, ozoliem un dižskābaržiem bagātajā LÄ«gutu muižas mežaparkā. Lafuma paklājiņi, trÄ«s guļammaisi, termosega, pleds, un visi veseli :)

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {1}

Ever After

from: [info]bauda
date: Oct. 30th, 2016 - 11:58 am
Link

Bijām gan uz teātri, gan kino, gan lekciju, gan izstādēm. Tirgus pie baznÄ«cas gan laikam bija tirgus pārnestā nozÄ«mē. No merčandaiza izmantoju iespēju taustāmā formā iegādāties Å”o klasisko Guapo bundzinieka blakusnedarbu.

Reply