Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
04:58 pm: šodien bijām pie narkomāniem. un pēc tam psihenē tvaika ielā. viens no narkašiem žēlojās par to, ka šis svētdienās nevar pirms "darba" metadonu dabūt. otrs gribēja lai būtu kā vācijā - iedod dzīvokli, iekārto darbā utt utt. laikam smagās narkotikas totāli sabeidz normālu realitātes uztveri. idioti.

Comments

[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:February 12th, 2008 - 06:45 pm
(Link)
Ja biji Tvaika ielā, varēji piekāpt pie manis. Tiesa, metadonu gan nedabūtu. Arī Battlefield ne. Laikam pareizi darīji, ka nepiekāpi. Tava bloga komentu daļa sūkā, jo kalendārs neļauj saskatīt tekstu. Es gribu ēst, kaut kopš pusdienām pagājušas nepilnas 6 stundas. Bet jāgaida vēl divas. Sux.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:February 12th, 2008 - 10:28 pm
(Link)
neesmu skatījies, varbūt texta/brauzera/uc dēļ kalendārs tiešām taisa sūdus, bet man viss ir ok.

un ir robežas, kuras saprot ka nepārkāpsi tikai nonākot cietumā/psihenē/narkoloģiskajā centrā viesa statusā. varu ar lepnumu teikt, ka esmu pabijis visās trijās, lai gan tikai ļoti virspusēji un cietums arī bija tikai sieviešu.
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:February 12th, 2008 - 06:52 pm
(Link)
narkomāni ir lohi
[User Picture]
From:[info]batou
Date:February 12th, 2008 - 10:35 pm
(Link)
nu teiksim tā, kamēr cilvēks lieto zāli un tabletes man nekas pret viņu nav. un teiksim tā, pats arī lietoju. bet mani kaitina, ka man par savu kārtīgo nod. maks. naud. ir jāuztur 28 gadīgs pimpis, kurš "13 gados ostīja līmi, jo bija interesanti un 16 gados jau lietoja magoņu nolējumus" un viņam vēl ir par maz. fuck that.
Powered by Sviesta Ciba