Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:40 pm: pēc 2 dienām jagged alliance 3. tad augusta sākumā baldurs gate 3 (kuram act 1 es jau atspēlēju early access (fuck early access, all my homies hate early access)) un tad tišināaaaa. starfields neskaitās jo cik nu redzēju no treileriem - fallouts 4 in space. un falloutu 4 es esmu savulaik izmocījis paldies, lielas cerības uz bethesda vairs nelieku. gada beigās vajadzēja būt stalkerim 2 bet spriežot pēc klusuma tiem puikām vēl nekas nav gatavs (+ daži no viņiem arī karo, tā ka novēlu viņiem izsist okupantus no savas zemes un tad beidzot pabeigt otro stalkeri).

baigais baigais sausums šogad ar geimiem. varētu cept augšā jaunu pc ar rtx4090 (dlss3) bet nav jēgas jo nav nekā kura dēļ vajadzētu tādus resursus izgrūst. analoģiski jūtos kā tāds sporta baikeris kuram pat tā īsti nav kur latvijā uzgāzēt ar savu 1000cc bleķa divriteni.

Tags:

Comments

[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 12th, 2023 - 10:30 pm
(Link)
Tā kā nesanāca (dēļ visām "krīzēm") krāt normālam staķim, nopirku nesen lietotu laptopu ar puslīdz labiem dzelžiem un 1060 karti. Man tur tik daudz neizspēlētas spēles pa pēdējiem 10-15 gadiem sakrājušās, ka neko krutāku ar nevajag. Priekš jaunajiem izometriskajiem RPG pietiks ar to pašu vēl kādu laiku. Stalker2 tikai nepavilks.
Ja ņemtu stacionāro tagad, tad tikai ar AMD gpu, jo nah vajag to nvidia, par kuru šobrīd jāpārmaksā dēļ brand name līdzīgi kā ar Apple produkciju.

Pastāsti kāds ir JA3, kad būsi izmēģinājis. Man arī ļoti interesē. JA2 ir viena no manām visu laiku visajām blakus Falloutiem.
[User Picture]
From:[info]resort
Date:July 12th, 2023 - 10:57 pm
(Link)
JA2 speedrun-ish taktika?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 12th, 2023 - 11:10 pm
(Link)
Lol, JA2 speedranot tā ir totāla perversija. Bet gan jau vari atrast kaut kur intervebos. Nav gandrīz neviena spēle, kas nebūtu spīdraneru nozaimota un apgānīta.
[User Picture]
From:[info]resort
Date:July 13th, 2023 - 02:09 am
(Link)
Nepiekrītu. Agrāk vai vēlāk, ar desmito caurspēlēšanu vai simto, gribas izmēģināt kaut ko citu, piemēram, "taisnāko" ceļu uz Medūnu.
Powered by Sviesta Ciba