Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:21 pm: nu mana SO piespieda mani nopirkt barborā konservus vēl martā kad hujūķins lika noprast, ka var jebkurā momentā nospiest sarkano podziņu, tā nu tie pie balkona durvīm stāv, es jau centos viņu mierināt ar "ja sāksies pa nopietno atomkarš tad mēs ar mašīnu nekur tālu netiksim tā vai tā", bet nu viņai sirds mierīgāka, tā ka atliek tikai atmest ar roku.

un tagad štati pārraksta doktrīnu ķīnas un krievijas sakarā un vēl ir aizdomas ka oranžais idiots pārdevis šādus tādus nuclear secrets pa kreisi saūda arābiem. more chaos every day. just what i need.

vēl citās ziņās prognozē drīzu ķīnas ekonomikas kolapsu saistībā ar viņu nekustamo īpašumu ponzi shēmām. pakistāna esot tikai pāris mēnešus attālumā no šrilankas scenārija. lielākā daļa ekonomistu prognozēja finanšu krīzi vēl 2 gadus atpakaļ kas tā arī nav pienākusi, bet nu ir sajūta ka drīzākajā laikā tā laiva arī gāzīsies jo šūpināt sāka jau vēl pat pirms kovida.

labi ka paspēju operāciju vasarā uztaisīt, iet jau runas ka rudenī viss karuselis ar kovidu un ierobežojumiem slimnīcās sāksies atkal.

this has been a shit year. un vēl puse atlikusi.

Tags:

Comments

[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:August 12th, 2022 - 09:11 pm
(Link)
^thx for NPC news update
[User Picture]
From:[info]batou
Date:August 12th, 2022 - 09:47 pm
(Link)
vienkārši random uztraukumi par šaizi kas pasaulē notiek. ka kopumā viss lēnām iet dirsā un jūties kā peldētu caur kaut kādu sūdaupi savā mazajā laivā. pēdējā laikā baigais fatālisms iestājies. tā ka tas viss ir mazāk news vairāk feelings.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:August 13th, 2022 - 12:10 am
(Link)
Šaize pasaulē notiek ļoti kalkulēti un patiecoties garīgiem dzimtbūtniekiem, kāds esi tu, lielā mērā. Ja cilvēki būtu nepakļāvīgāki, neklausītos dezinformāciju Panorāmā un CNN, nedarītu to, ko liek ierēdņi, piedrāztu masu histērijas par feikām pandēmijām, nekristu panikā par katru nieku, ko izdzird no globālistu think-tankiem, tad lietas būtu labākas. Tas, kas mums notiek, notiek - pateicoties tiem cilvēkiem, kas dzimuši rāpot. Jūs to esat pelnījuši. Turpini baidīties.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:August 13th, 2022 - 01:47 am
(Link)
pārāk daudz indes tikai tāpēc ka nebučoju pakaļu trampputinam. sadge
[User Picture]
From:[info]batou
Date:August 13th, 2022 - 01:51 am
(Link)
un panorāmā strādā normāli (vairāk vai mazāk) cilvēki, aptuveni 10 gadus atpakaļ visus korespondentus labi zināju, tagad gan vairs ne. cnn neskatos. es vispaŗ tv neskatos, youtube gan, bet zinu ka galēji labajam galam arī ar to ir problēmas tā ka tur nu neko ne jau mans uzdevums kādu pārliecināt.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:August 13th, 2022 - 12:55 pm
(Link)
Tramps ņipričom. Krīze, par kuru tu žēlojies ir radīta apzināti. Priekš tā nevajag konspirācijteorijas izgudrot. Mums ir ekonomiskā recesijas, jo cilvēkiem jābūt panikā dēļ saaukstēšanās vīrusa lmao. Mums ir jābūt panikā, jo krievi. Tādi orgāni kā Panorāma piedalās pie šīs masu panikas kultivēšanas. Man po, ka tu tur kādu pazīsti un ka tev tie šķiet labi cilvēki. Cilvēki, kas strādā medijos tiek atlasīti pēc lojalitātes un stulbības principa. Gudri un neatkarīgi cilvēki medijos nestrādā.
Powered by Sviesta Ciba