Better jungler wins

[info]batou @ 06:21 pm: nu mana SO piespieda mani nopirkt barborā konservus vēl martā kad hujūķins lika noprast, ka var jebkurā momentā nospiest sarkano podziņu, tā nu tie pie balkona durvīm stāv, es jau centos viņu mierināt ar "ja sāksies pa nopietno atomkarš tad mēs ar mašīnu nekur tālu netiksim tā vai tā", bet nu viņai sirds mierīgāka, tā ka atliek tikai atmest ar roku.

un tagad štati pārraksta doktrīnu ķīnas un krievijas sakarā un vēl ir aizdomas ka oranžais idiots pārdevis šādus tādus nuclear secrets pa kreisi saūda arābiem. more chaos every day. just what i need.

vēl citās ziņās prognozē drīzu ķīnas ekonomikas kolapsu saistībā ar viņu nekustamo īpašumu ponzi shēmām. pakistāna esot tikai pāris mēnešus attālumā no šrilankas scenārija. lielākā daļa ekonomistu prognozēja finanšu krīzi vēl 2 gadus atpakaļ kas tā arī nav pienākusi, bet nu ir sajūta ka drīzākajā laikā tā laiva arī gāzīsies jo šūpināt sāka jau vēl pat pirms kovida.

labi ka paspēju operāciju vasarā uztaisīt, iet jau runas ka rudenī viss karuselis ar kovidu un ierobežojumiem slimnīcās sāksies atkal.

this has been a shit year. un vēl puse atlikusi.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba