Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:32 am: nu tagad kad ir skaidrs ka matiss vairs februārī nebūs ir tāda sajūta kā neo kuru tur apžņaudzis aģents smits uz metro stacijas sliedēm un saka "do you hear that mister anderson?"

yeah. i hear that. does not sound good. fuck this life.

Comments

[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:December 21st, 2018 - 02:36 pm
(Link)
Man ir tāda sajūta, ka siena dabūjusi 5 miljardus pie finansējuma.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:December 21st, 2018 - 05:33 pm
(Link)
meksikas štoļi? krieviem ir pilnīgi pohuj uz kaut kādu sienu un 5 miljardiem. 500 eiro makā un teksts "man poģikā ir metāla durvis" ielu cīņā tevi nepadarīs par MMA čempi.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:December 22nd, 2018 - 01:51 am
(Link)
tur nu man šoreiz sakritīs viedoklis ar austrumu kaimiņu - pohuj uz border wall. man radiniekos nav neviena meksikāņa.

domāju matisam arī bija pohuj uz wall, ne wall dēļ viņš demisionēja.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:December 22nd, 2018 - 06:18 am
(Link)
Pieļauj, ka normālam amerikānim ir pohuj ka ir vai nav pohuj kādiem kaimiņiem vai matisiem.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:December 22nd, 2018 - 07:32 am
(Link)
normālam amerikānim prioritāri jābūt "best county in the world", kas nekādi nav ar wall saistīts. jeb mērīsies ar ķīnu atkal? i see you have a big... wall, but i have bigger!

un kur palika 5 armijas atzars ieplānotie space force? tiem ibitītmatos noderētu 5 miljardi. tā bija laba ideja, bet protams kaut kāds cements ir dikti svarīga un nozīmīga lieta.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:December 22nd, 2018 - 08:32 am
(Link)
Trampa elektorātam tā ir nozīmīga lieta un ne jau dēļ kāda simbolisma, bet tīri praktiski. Ne jau visi ir neokoni, kuri grib mirt kuri grib sūtīt citus mirt par Izraēlu kaut kādā TA šithoulā, kamēr pašu valsti ar piektās kolonnas palīdzību ieņem svešinieki.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:December 22nd, 2018 - 09:05 am
(Link)
nu trampistu apjūsmotie krievi tur kā reizi ir klasiskajā boots on the ground izpratnē. putins jau 3 reizes ir paziņojis par "uzvaru" un "atvelkam atpakaļ" kamēr realitātē viss tur notiek un vārās. un kopš kura laika altraiti ir sākuši izmantot komuņaku veco labo "piektā kolonna"? cik reizes jāatkārto ka kāds ir stiprs vai vājš objektīvos rādītajos nevis kaut kādās slēptās piektās kolonnās. that is weak and lame.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:December 22nd, 2018 - 09:11 am
(Link)
Krievus, cik manāms, apjūsmo tikai cilvēki, kas redz viņus zem savas gultas. Nezinu kāds viņiem sakars ar ASV armiju šajā kontekstā. Cik konkrēti atbilks vai neatvilks, laiks rādīs.

5ktā kolonna ir ideoloģiski neitrāls jēdziens. Tas apzīmē valstī esošu vietēju spēku, kas ir nelojāls pret titulnāciju un nereti sadarbojas ar ārējiem spēkiem. ASV gadījumā demokrāti, kas nekontrolētās robežās un brūnu migrantu miljonos redz savu nākotnes elektorātu un permanentu virsroku pār republikāņiem wypipo.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:December 22nd, 2018 - 09:37 am
(Link)
tu gribi teikt tas jūzeris krišjānis (nu kaut kā tā tas name bija) tos redz zem savas gultas? viņš kā reizi bija stāvā sajusmā par viņiem, tā ka pēc tavējās loģikas tā sanāk. man gan viņi zem gultas nerādās, pietiek iedziļināties ziņās kuras nav no forčana, lai saprastu, ka krievi zem gultām jau nu točna nav. daudzās citās točkās ir, bet zem gultām? kas tā par bērnišķīgu iedomu?

viņiem nav sakars (vienas nakts) ar ASV armiju, viņi ir ģeopolitiskie pretinieki. tas, ka viņi izmanto jebkuru punktu uz zemeslodes (to ir darījuši, dara un turpinās darīt) kaut kā par to liecina jau... nu es nezinu +-80 gadus, tā rupji rēķinot no 2 pasaules kara beigām. pats postēji ar nez cik prezidentiem kuri ir centušies "restarēt" šos te "sakarus". pretinieki un cauri. te nav pat ko apspriest. un vēlreiz - tas ka krievi tur sīrijā [ir/nav] nevajadzētu spēcīgai valstij kā asv kaut kā ietekmēt lēmumus. es varu pieņemt spēku atvilkšanu ekonomisku iemeslu dēļ, bet tad vismaz lai ietaupītos līdzekļus izlieto kaut kam jēdzīgam.

palasīju par to piekto kolonnu viki, izrādās tiešām štatos sen izmantots termins. bet nu es joprojām pieturos pie viedokļa, ka tas tāds nekonkrēts sūds vien ir - otra puse (dem t.i.) noteikti par piekto kolonnu tad sauc kaut ko citu. heh kā monty pytona life of brian, kur viņi sāk strīdēties par to kurpi.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:December 22nd, 2018 - 10:46 am
(Link)
Neatceros, ka krišjānios būtu ko jūsmojis par krieviem, bet man vispār maz interesē krievi šobrīd.

Es neteiktu, ka savas valsts pilsoņu "nomainīšana" uz citu valstu pilsoņiem varas uzurpācijas nolūkos būtu "nekonkrēts sūds". Man, skatoties caur ASV pilsoņa acīm, tā principā ir nodevība un tiem politiķiem ir vieta uz ešafota.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:December 22nd, 2018 - 02:45 pm
(Link)
nekonkrēts sūds ir tā tiptoe taktika no abām pusēm ar skaļiem vārdiem (piektā kolonna) un tukšiem darbiem. tad met to hilariju cietumā un basta. vai arī demokrāti tad lai impīčo un dziesmiņai gals. utt utml. savādāk abas puses ir kā no tā spidermena memes.
Powered by Sviesta Ciba