Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:03 pm: wait wut... sanāk ka saiberpanks ir tuvāk nekā biju domājis. likās točna būs 2020

Tags:

Comments

[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:August 28th, 2018 - 04:30 pm
(Link)
Kādi divi gadi jau vēl būs jāpagaida. Paši atzina, ka nevēlējās to reveal traileri tik ātri laist klājā un ka daudz kas var mainīties.
Man tas geimplejs likās stipri popamoulīgs, pilns ar katscēnām un scripted events, bet atmosfēras ziņā, protams, jauki. Sliktās par nu-DX droši vien nebūs.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:August 28th, 2018 - 07:25 pm
(Link)
eh, manī tomēr sēž neniela cerībiņa sagaidīt kaut nedaudz ātrāk. tas geimplejs izskatās pēc manas dream spēles. FPSRPG kiberpanka settingā. un izskatās pēc tā, ko es gaidīju no jaunajiem deus exiem. es gan tīri eidos nevainoju, jo cik saprotu tad square enix kā izdevējs viņus appisa un lika sadalīt DE:MankindDivided. līdz ar to sanāca tāds nepabeigts.

ja vēl arkane varētu izveidot dishonored settingā open world (bet tiešām open world nevis kaut kāds pseido) vai prey settingā, tad es vienkārši beigtu biksēs uz līdzenas vietas. bet nu jāgaida, jāgaida.

kad man bija 10 gadi, pirms es vēl biju paspēlējis Doom un pārsēdies pie pc un biju mazs sīks konsolists - tad mana sapņu spēle 10 gados bija tagadējais gtaV. pagāja 25 gadi. tā ka citreiz ļoti ilgi jāgaida
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:August 28th, 2018 - 09:29 pm
(Link)
Man šķiet, ka daudziem tad sapņu spēle bija tagadējais GTA 5. Vismaz man toč. Es vizualizēju tolaik, kā nākotnes spēlēs varēšu iekāpt jebkurā mašīnā, atvērt jebkuras durvis. But in the end it's the mechanics that matter.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:August 28th, 2018 - 11:02 pm
(Link)
Neesmu spēlējis gta5. Vai tur tiešām var atvērt jebkuras durvis un ja tā, vai no tā ir kāda jēga? Reāls kontents aiz vairuma duravām jau droši vien nav.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:August 29th, 2018 - 01:49 am
(Link)
man ir nopirkts, bet es pat neizgāju līdz galam jo apnika. jo basically, viss kas tur ir - braukšana ar transportu un viss kas ar to saistīts (transports tur ir visu veidu), third person shooteris un tad visādas minigames: yoga streching, golf, tennis utt utml. un kaut kā man šitais ne īpaši. tad jau watch dogs 2 man labāk, tur vismaz hacking minigames nav garlaicīgas.

ā un vēl, ja pērc gta5, tad rēķinies, ka nāksies rockstar klientu instalēt. saucās laikam social club vai kaut kas tml precīzi neatceros.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:August 29th, 2018 - 04:18 am
(Link)
Tātad ne ar ko neatšķiras un 4tā un tikai margināli no San Andreas un iepriekšējajiem. Vairāk bloata un krutāks grafixx.
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:September 3rd, 2018 - 03:57 pm
(Link)
Tā ir. Visi mechanics ir daudz gludāki, daudz vairāk opciju, bet spēle tā pati. Vienīgi SA bija ievērojamāki stilīgāka (storyline).
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:September 3rd, 2018 - 03:57 pm
(Link)
Heh, es ar neizgāju.
Powered by Sviesta Ciba