Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:52 am: noskatījos zero punctuation review falloutam 4 un sapratu kāpēc tieši man ir tik vienkārši pieņemt visus F4 mīnusus.

MĒRENA EKSPEKTĀCIJA (mild expectation)

mans haips bija kaut kur ap "oh cool, sunītis vau vau, kaķītis ņau ņau un 3 factions". praktiski nekāds, 4chans reddits un visi game portāli jūdzās nost pie pirmajiem skrīnšotiem (katru dienu bija vismaz 4 jauni posti par 720 vs 1080 un 60fps vs 30 utt utml), bet es jau vienreiz to izbaudīju ar skairimu. un tagad esmu mācīts lācīts. es vispār pēdējā laikā esmu novērojis ka ir labi gaidīt neko. "i expect nothing and i still get let down.png" kā daudzi TSM un Dignitas fani no NALCS izsakās. ir jāsaprot, ka mūsdienās haips rullē pāri visam (man liekas gamespota video par šito bija). arī filmu treileros ja kas. un man capeshit jeb supervaroņu filmas sāk apnikt tieši dēļ neiedomājami idiotiskā haipa kas pilnīgi lien ārā no katra treilera. un zvaigžņu kari, un stārtreks u.c. sviests par ko amīši ir stāvā sajusmā ko es vienkārši nesaprotu. un par nīgrie /tv/ ir gatavi apspriest šito huiņu atkal un atkal līdz nelabumam.

less hype more mild expectations.

Tags: ,

Comments

[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 21st, 2016 - 03:04 pm
(Link)
Vēl ir cita alternatīva - ignorēt shit games un to vietā spēlēt labās. Pēdējā laikā rpg frontē zināma renesanse. Nu Shadowrun sērija, Divinity:OS, Underrail, Age Of Decadence. Vēl esmu dzirdējis jūsmojam par Grimrock, jauno Might&Magic un vēl šo to. Da i to pašu New Vegas var pārspēlēt ar gaziljoniem modu. Ak jā, Wičeris 3 vēl. Par to gan pretrunīgas atsauksmes no feinšmekeriem, bet nu labāks par F4 jau nu noteikti būs, par neraugoties uz visu ''cinematic experience'' bullšitu.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:March 21st, 2016 - 11:55 pm
(Link)
visus no pieminētajiem esmu izmēģinājis, tikai grimroks 2 bija ok. age of decadence bija oriģināls izpildījums un sākumā pat ļoti paķēra, bet aptuveni pie vidus daļas kur pēc kaujas kur vajag aizstāvēt sienu nāk momentāli otra pēc kuras es aizmirsu noseivoties es ragequitoju. plus izskata ziņā tā bija meh. migth&magic ir samērā pavecs jau (man liekas aizpagājušā gada, bet točna neesmu pārliecināts) un iziets. divinity same. underrail es teikšu tā, sākums ļoti patika bet es iestrēgu aptuveni 20% (nu es tā rēķinu ka tas kaut kur tā bija) - tur kur ir tas junkyards ar mutantiem, tad pievērsos citām. par witcheru jau rakstīju ka iziets un balanss tur nebija tas labākais.

nevajag padomāt, ka esmu kaut kāds kazuālis kurš tikai triple A spēlē, vēl joprojām stāv darkest dungeons, un mordheims bet arī tās lai gan ir labas bet neļauj man atslābst kā f4.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:March 22nd, 2016 - 01:50 pm
(Link)
Tāpēc es vispār ar spēlēm rāmi nogaidu vismaz pāris gadus. Bišķi pasekoju ērī develpmentam; kad nāk tuvāk izlaišana, atsekoju, iespējami izvairoties gan no haipa, gan no spoileriem.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:March 22nd, 2016 - 01:51 pm
(Link)
ērī=ērlī
[User Picture]
From:[info]batou
Date:March 23rd, 2016 - 01:02 am
(Link)
reizēm jau grūti izvairīties ja apmeklē redditu un /v/ katru dienu. pie tam game portāli arī raksta par visu kas vien ar to ir saistīts.

tā piemēram es mēģināju izvairīties no f4 spoileriem kas man pat tīri labi izdevās līdz /v/ sāka masīvi parādīties ending spoileri. kas, jā manai sirsniņai biš ķērās pie sirds bet pats arī biju vainīgs.
Powered by Sviesta Ciba