Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:13 pm: atkal par F4

Comments

[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:January 31st, 2016 - 12:47 pm
(Link)
Piedrāzt grafiku, bet cik lasīju (netaisos to mēslu spēlēt), tad skillčekiem nav NEKĀDAS konsekvences ierastajā Bezdas stilā, tāpēc kāda starpība ir tur iekavās tā infa vai nav. Par F3 nezinu (to mēslu arī netaisos spēlēt), bet iekš New Vegas skillčekiem ir milzīga nozīme dažādos kvestu risinājumos, which is what matters.
Fakts, ka dialoga teikums pat nav redzams vispār čau. Cik zinu mods jau to ir salabojis un dialoga riteņa vietā gribētāji var lietot normālu teksta dialogu.

Dabiski, ka labāk būtu kā oriģinālajos Fōlautos, kur nav redzami oddi vai attiecīgie dialogi bez attiecīgā skilla/stata nemaz neparādās, bet NW gadījumā visdrīzāk tie tika atstātu, jo citādi mazgadīgie ņuņņas, kas uzauguši ar CoD un Oblivioniem bļautu, kas tas ir TEH HARD un WHERZ MUH QUEST COMPASS?! Tas būtu slikti priekš biznesa, jo ar vecu gīkīgu krānu audienci vairs nepietiek, lai apmaksātu tāda tipa spēļu budžetus.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:January 31st, 2016 - 03:20 pm
(Link)
viss ko es redzu spēlējot F4 ir - ja obsidians, vai kāds cits (teiksim, ē, šitie kas taisīja madmax) pieķertos pa nopietnam šitam F4 klāt kā viņi to izdarīja ar F3 būtu ļoti laba iespēja NV2. teikšu atklāti man NV2 lokācija daudz vairāk patika dēļ wildwest settinga. un ar tooliem kas ir F4 obsidians varētu tik daudz ko vēl paveikt.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:January 31st, 2016 - 03:22 pm
(Link)
t.i NV lokācija, nevis NV2 hehe. nav jau zināms, ja nu pēkšņi tomēr būs NV2 tad hvz viņi var izdomāt kaut kādu citu reģionu izmantot
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:January 31st, 2016 - 06:22 pm
(Link)
Man liekas viņi vairs nedos taisīt spin-ffus. Obsidiāņiem vismaz. Jo ir aizdomas, ka Bezdai bija liels butthurts par to, ka ne mazums cilvēku uzskatīja (pamatoti) NV ne tikai par labāku Fallout, bet vienkārši galvas tiesu pārāku spēli. Nav labi mārketingam.
Powered by Sviesta Ciba