/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa -
March 3rd, 2024
10:55 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nenormāli sāp galva un ir aizpampušas acis.

Kopš vasaras esmu bijis kalnos vairākas reizes, taču tāpat vien, pavizināties ar motociklu vai mašīnu pēdējoreiz biju 3.jūnijā. Toreiz tā bija skaista diena, saulains, bezvējš un man bija vairākas stundas laika, jo kalnu otrā pusē man bija jābūt tikai pēcpusdienā. Tikko skatījos, esmu bieži pa ceļam stājies un daudz bildējis. Pa ceļam mēģināju vienam jaunam motobraucējam salabot saplīsušo sajūgu, taču viņš negribēja riskēt un palika gaidot kaut kādu tehnisko palīdzību.
Atceros, visu brauciena laiku pavadīja tāda pilnīga miera un laimības sajūta, apziņa, ka brauciens ir ļoti, ļoti īpašs. Tā arī bija.

Vakar Tomu aizvedu kalnos. Viņš uzcēla sniegavīru un devāmies mazliet augstāk, līdz griezāmies atpakaļ, jo dēļ sniega bija izveidojies pamatīgs sastrēgums.

Šodien vedu Tomu uz skolu un visu ceļu viņš runāja par to uzcelto sniegavīru, par to ka viņam iet un cik daudz ir izkusis.

Pēc skolas nolēmām aizbraukt to apskatīties. Viss, kas bija palicis, bija tikai mati, ko Toms bija no sūnām uztaisījis. Paņēmām tās sūnas līdz un devāmies augstāk kalnos. Uzcēlām vēlvienu sniegavīru un devāmies vēl augstāk, līdz viss ceļš bija atkal pārklāts ar slāpjiem sniega vaļņiem. Braucās labi, kamēr neviens pretī nebrauca, jo samainīties uz ceļa, kuram ir tikai pusotra josla šādos apstākļos nav viegli, it sevišķi nogāzēs. Pašā augšā, uz kalnu pārejas bija paris pamestas mašīnas, glābēji un policisti. Bija izveidojies neliels sastrēgums, tāpēc nolēmām braukt lejā pa to pašu ceļu.
Te laikam ir jāpiemin, ka braucu ar diezgan zemu auto, kam ir vasaras riepas.

Tomam piedzivojums patika. Teica, ka augšā esot bijis mazliet uztraucies un juties tā kā filmās par cilvēkiem, kas iestrēguši kalnos, ledājos un lavīnās.

Nēēēenormāli sāp galva.

(5 comets | Leave a comet)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]zeme
Date:March 4th, 2024 - 11:50 am
(Link)
[User Picture]
From:[info]basta
Date:March 4th, 2024 - 11:57 am
(Link)
Šie abi ir lohi.
[User Picture]
From:[info]zeme
Date:March 4th, 2024 - 01:05 pm
(Link)
Nezinu par lohību. Man jau gan šķiet, ka ne visai, bet muzārs man vienmēr paticis.
[User Picture]
From:[info]zobinji
Date:March 6th, 2024 - 06:48 pm
(Link)
Pamēģini teipus, protams atkarīgs kurā vietā sāp
[User Picture]
From:[info]basta
Date:March 6th, 2024 - 07:00 pm
(Link)
Teipi ir homeopātija ;)


Sadzēros ūdeni un atlaida.
Powered by Sviesta Ciba