/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa -
February 6th, 2023
10:55 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Agri no rīta ar Alvi jau stāvējām pie dīlera vārtiem. Visu vēlreiz izpētījām un sāka arvien vairāk dažadas lietas nepatikt. Vizuāli auto bija tiešām perfekts, taču auksts dzinējs neleca tik labi kā vajadzētu, jocīgās vietās kaut kas piekrāsots, man likās, ka viens spārns bija skrūvēts nost, jo plastmasas pārklājums zem tā tiešām neatradās pareizajā vietā un dilušas skrūves. Pieslēdzām datoru, dažas sīkas kļūdas, bet nekā nopietna. Biju jau gatavs pirkt, taču, pēc tam kad Alvis pieminēja aizdomīgi mazo nobraukumu, pārdevējs uztaisīja kaut kādu nevajadzīgu, bet über mega drāmu, kura ātri aizgāja abpusēji augstos toņos. Mašīna patika, bet nebija vairs pārliecības, ka tur nav vēl kaut kas.
Krzysztofs vakar savā pilsētā vienu līdzīgu bija apskatījis. Sludinajuma bildēs izskatījās pašvaki, taču viņš teica, ka ejot ļoti labi. Daudz nedomājot, devos to skatīties. ~240km no lielās pilsētas vienā virzienā. Gadu vecāka, vizuālais nebija tik perfekts, bet nekas traks, toties prasīja 3/5 no otras mašīnas cenas. Sajūgs perfekts, par motoru Alvis bija lielākā sajūsmā nekā es, varētu būt, ka stūres pirksts jānomaina. Tikko pārskaitīju naudu. Par nokaulēto naudu varēs riepas nomainīt. Jānokārto apdrošināšana un jābrauc pakaļ. Bez visa ierastā, jāuztaisa pamatīga tīrīšana, jānomaina riepas un vadītāja sēdeklis (meakh, skaidrs, ka nemainīšu), jāpiekrāso pāris akmeņu izdauzīti punkti uz kapota un viena plastmasa jānomaina. Tā... kam šodien ir vārdadiena? Dace, Dooora un Dārta. Būs Dārta.

(3 comets | Leave a comet)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 7th, 2023 - 01:28 am
(Link)
pēc šādas vārda došanas konvencijas paskatījos, kā man būtu jāsauc saabs. genoveva. nu vai madara. nu nē :)
[User Picture]
From:[info]basta
Date:February 7th, 2023 - 01:54 am
(Link)
Geņa!
Atkāpes ir pieļaujamas. Ja nemaldos, Berta bija +/- 3 dienas riņķī apkārt.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 7th, 2023 - 09:35 am
(Link)
ā nē, es jau pa pusmiegam nemācēju vārdadienu kalendāru šķirstīt, ir bruno vai telma, bet points ir tāds, ka saabam cilvēku vārdi vispār nepiestāv
Powered by Sviesta Ciba