/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa -
December 15th, 2021
07:03 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dugām jocīgas skrūves, nevarēju atskrūvēt, bet vēlāk licenzēts profesionālis teica, ka man pašam arī vienas trūkstot. To zināju, tas jau pasen. Uzreiz pēc tam uztaisīju dienišķo kovidtestu, jo pozitīva gadījumā biju kaut kādu rīmi izdomājis. Nebija. Metu mieru.
Noņēmu mocim vējstiklu. Izskatās labāk, bet pie 130km/h ​sāk palikt grūti pie stūres turēties, pie 150km/h + ķivere sāk diezgan stipri uz vaigu kauliem spiest.
Vēlāk, bet vēl pirms tumsas, apturēja menti, deva kaut kādus noderīgus padomus.
Pa šauriem, līkumainiem un noslogotiem ceļiem gan ir grūti tumsā braukt - pretīmbraucošo mašīnu gaismas tā izplūst pret ķiveres dubļaino stiklu, ka sāk šilierēties. Kaut kas jāizdomā.

(2 comets | Leave a comet)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:December 15th, 2021 - 10:21 pm
(Link)
Jā, pretī braucošo gaismas tumšajā laikā nav forši, ja kaut kāds smidzeklis, tad vispār. Kad oktobrī braucu ar savu nmax vakarā, tad likās, ka acis no saspringuma kā apakštasītes un vispār nemidžina.
[User Picture]
From:[info]basta
Date:December 15th, 2021 - 10:40 pm
(Link)
Mhm. Smidzeklis nebija, bet ceļš mitrs - tāds smalks dubļu mākonis virs šosejas.

Tumsa piķa mellumā un tiešām brīžam bija grūti orientēties. Visu laiku jāmaina fokuspunkti, lai arī acis grib darīt pretējo - iespringt uz vienu noteiktu virzienu, kas parasti ved pa taisno uz grāvi (bāc, angliski ir nosaukums šim fenomenam, bet nekādīgi nevaru atcerēties(
Powered by Sviesta Ciba