16 Jūnijs 2015 @ 18:45
 
Jupis rāvis to vegānus un glutēna neēdājus - jātaisa vegan, gluten-free kūka, lai visi kursabiedri un pasniedzēji to varētu ēst, bet internetos atrodamajās receptēs ir tik specifiskas sastāvdaļas, ka man paietu puse diena to visu meklējot. Kādam varbūt ir zināma relatīvi vienkārša kūka, ko varētu tādam palielākam ļaužu baram uztaisīt?
 
 
( Post a new comment )
displaced polarbear[info]dzhindzhera on 16. Jūnijs 2015 - 22:16
lai ēd ūdenspankūkas!

bet, ja nopietni - paņem cepamo pulveri, miltus un kādu vecu zapti, samaisi kopā un veidnē iekšā. pēc minūtēm 30-40 būs gatavs tīri okei kekss. ja gribās dikti šikot, pārgriez pa vidu lēzeniski uz pusēm un iesmērē tai vidū kaut vai to pašu zapti. riekstus, rozīnes var mest iekšā. pa virsu nokaisi ar pūdercukuru, un, kas neēd, lai iet pāris mājas tālāk.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
displaced polarbear[info]dzhindzhera on 16. Jūnijs 2015 - 22:16
vai... miltos takš ir glutēns. jooopciik... diez no griķu miltiem to var dabūt gatavu?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)