16 Jūnijs 2015 @ 18:45
 
Jupis rāvis to vegānus un glutēna neēdājus - jātaisa vegan, gluten-free kūka, lai visi kursabiedri un pasniedzēji to varētu ēst, bet internetos atrodamajās receptēs ir tik specifiskas sastāvdaļas, ka man paietu puse diena to visu meklējot. Kādam varbūt ir zināma relatīvi vienkārša kūka, ko varētu tādam palielākam ļaužu baram uztaisīt?
 
 
( Post a new comment )
Ūūlę[info]chimera on 16. Jūnijs 2015 - 22:06
iečeko inesi_tk, vai pavisam vienkārši:

pamatnei: sablendē dateles ar dajebkādiem riekstiem, izmīci pa veidni, ieliec ledusskapī uz kādu laiku. tas ir pamatu pamats, vēl var gāzt kl
āt visādas sēklas, žāvētas ogas, kokoseļļu un what not.

pildījumam: sablendē dajebkādas ogas, svaigas saldētas. ja nav agara, ar ko saželēt, vnk pildi pamatnē un liec saldētavā, būs ok. un tur, protams, arī var gāzt visko citu klāt.
(Atbildēt) (Link)