06 Aprīlis 2014 @ 00:01
 
Melnais tirgus bija kaut kas fantastisks. Ļoti, ļoti grūti noformulēt sajūtas - it kā jau ir neizsakāmi jauki klausīties gudras lietas ar citiem, kuri visi vēlas šeit atrasties, un tā zinātkāres sajūta gaisā bija vienkārši burvīga. Es gan neapgalvotu, ka tagad visa mana pasaule un vērtību sistēma ir mainījusies, bet, ja vienā vakarā izdodas uzzināt vismaz 2 jaunas lietas, es to saucu par succeeess.
Un vispār ieinteresēti, zinātkāri cilvēki, kas var un grib (!) klausīties, man šķiet ārkārtīgi valdzinoši. Sarauktas pieres, mirdzošas acis, māšana līdzi ar galvu, kad piekrīt - tas viss taču ir tik skaisti,ne?
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on 6. Aprīlis 2014 - 06:34
; _;
*skaudībiņa*

bet, klau - varbūt vēlies nākamsestdien (ja es tagad nejaiucu dienas/datumus) piebiedroties man uz research slam skatīšanos rtu? gan jau nebūs tik kruti, bet noteikti iespēja uzzināt jaunas lietas, hahah!
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 6. Aprīlis 2014 - 12:42
oo, protams, kāpēc ne. :)
bet vispār tu neaizmirsti arī par BM 17.aprīlī!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on 7. Aprīlis 2014 - 18:33
neesmu, neesmu aizmirsusi, man ir ielikts telefōnā agādinājums un tā. es arī jau kaut kad murgoju, ka Tu man raksti, ka biļešu pārdošana beigusies un, ja neesmu vēl nopirkusi biļeti, tad uz pasākumu nevarēšu iet :D

tā stulbā bezrindas lapa vienīgi nepiedāvā manu internetbanku! palūdzu tētim, lai nopērk man biļeti, haha, pagaidām gan vēl process nav norisinājies.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)