25 Aprīlis 2017 @ 16:33
Dumpster diving (ne)dienas  
Šodien mājās ir:
-rīsi, makaroni, pupas, bulgurs, lēcas
-GAĻA (neesmu izrevidējusi visu saldētavu, bet izskatās, ka vista, liellops, bekons stabili ir, visam tikt klāt nevaru)
-fetas siers
-parmezāns
-3kg parasta, nenosakāmas izcelsmes siera
-zilais siers
-saulē kaltēti tomāti
-marinēti ķiploki
-sviests

Un ko lai viens cilvēks iesāk ar kilogramiem siera un gaļas? Mani plāni sākt ēst veselīgāk, rūpēties par sevi un nomest vismaz 10kg izkūpēja tajā brīdī, kad kursabiedrene ielika klēpī auduma maisiņu pilnu ar visiem tiem siera izstrādājumiem. Tagad atliek vien ēst un cerēt, ka ar 30 minūtēm riteņošanas un staigāšanas pietiks, lai nepieņemtos svarā.
 
 
( Post a new comment )
PiRX[info]pirx on 25. Aprīlis 2017 - 21:29
Vispār jau gaļa ir laba sastāvdaļa veselīgā ēšanā :) Vienīgi klāt vajag ēst dārzeņus nevis makaronus.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 25. Aprīlis 2017 - 23:17
nu, tas jau arī strīdīgs jautājums. :) turklāt man ir gana daudz cūkgaļas dažādos veidos, kas īpaši veselīga jau stabili nav.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
PiRX[info]pirx on 26. Aprīlis 2017 - 09:38
Nu, ja vien neesi veģetārietis/vegāns, tad baigi strīdīgs nav. Un arī tad vairāk no ētikas viedokļa, nekā no uzturvērtības. Ar cūkgaļu ir interesanti - filejas principā ir tikai nedaudz treknākas par vistu, bet bekons, protams, ir tauku avots :D

Bet jā, popkultūra mūs ir samaitājusi, ka gaļa ir ļaunums, patiesībā lielākā daļa ļaunuma nāk no pagatavošanas veida, nekā no gaļas kā tādas :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)