26 Janvāris 2016 @ 16:22
 
Novārītas grūbas, krāsnī apcepts puķkāposts ar turpat sagrillētām mandarīna šķēlēm, žāvētas dzērvenes un daudz, daudz balzāmetiķa/olīveļļas ir kaut kas super. Var vēl grūbu vietā ielikt tās pelēkzaļās (?) lēcas, garšo vienlīdz forši. Vienīgā nelaime, ka, verot vaļā to kastīti darbā, nāk tāda puķkāpostīga smaka, kas ir pavisam dīvaina.
 
 
( Post a new comment )
[info]kisswithafist on 26. Janvāris 2016 - 17:11
but it's smelly! bietes kā reiz ir viens no retajiem dārzeņiem, ko es spēju paciest :) vienkārši nevajag likt uzsvaru uz biešu garšu - vai nu ar ķiploku kopā, vai ar kāpostiem zupā, etc etc
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)