virtuālā klade - [entries|archive|friends|userinfo]
balts_sunis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 3rd, 2020|11:50 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ir nelielas lietas, kas parāda citu nespēju līdz galam tevi izprast, taču gadījums no gadījuma arī ir jāšķiro. ir cilvēki un ir brīži, kad savs diskomforts ir jāizrāda, tāpat ir arī cilvēki un brīži, kad tev pašam jānorij savas sajūtas, jo zini, ka nodomi nebija slikti.

man nepatīk šis laiks, jo atkal ir mežonīgi daudz domu un sajūtu, kas būtu vieglāk apstrādājamas (un, ļoti iespējams, neeksistējošas), ja šobrīd es varētu būt viena, pati ar sevi. arvien vairāk uzkrīt brīži, kad tiek pārkāptas manas robežas, un tas man šūpo pamatu zem kājām.
linkbūs

Comments:
[User Picture]
From:[info]eos
Date:July 4th, 2020 - 08:54 am
(Link)
kāpēc Tu ĻAUJ, ka pārkāpj Tavas robežas?
From:[info]balts_sunis
Date:July 7th, 2020 - 09:40 pm
(Link)
principā atbilde ir teikumā "ir cilvēki un ir brīži, kad savs diskomforts ir jāizrāda, tāpat ir arī cilvēki un brīži, kad tev pašam jānorij savas sajūtas, jo zini, ka nodomi nebija slikti."

bieži vien ir vieglāk ļaut, ka robežas tiek pārkāptas nekā izteikt savas sajūtas (prasa mazāk enerģijas un kurš gan nav gatavs nedaudz ciest citu labā?). bet nu tas man personīgi tā.
[User Picture]
From:[info]eos
Date:July 7th, 2020 - 09:58 pm
(Link)
es cietu citu labā pēdējo nedēļ tik daudz, ka bija jāpārskata, vai vispār ir jēga komunicēt ar kādu citu vēl bez mammas, kura mani komplimentē par visu, ko daru "papildus".

Man iekšā bija tāds people pleaser, ka jāmācās pārstāt palīdzēt, ja to no sirds nelūdz un/vai nemaksā. No tukša paldies nepaēdīsi.