kaija vārdā džonatans - šis vēl joprojām aktuāls

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 4., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:40 - šis vēl joprojām aktuāls
Es domāju ka nekad nemiršu. Džast to be clear. Man liekas ka dzīve ir tāda gara desa, kas vienkārši pazūd tālumā. Iedomājies miglu. Nu tur kaut kur ir nāve, bet viņa nav ieraugāma, un attiecīgi viņas nav. Vienkārši lai tu saprastu ko es domāju. Kā es to domāju. Nujā, tas pats ir ar bezdarbu, impotenci un visām pārējām sliktajām lietām. Viņu vienkārši nav. Es esmu. Pudele absinta ir. Rītdienas rīta aprises. Krietni skaidrākas tualetes poda aprises, ja pudele tiks pārāk daudz lietota. Drusku pacilāta sajūta iekšā, kā brīdī, kad tu izdomā kā izķeksēt vēlvienu cepumu no mācītāja groza. Nekad neesmu bijis, bet tā es iztēlojos grēksūdzi, kaut kāds vecs un vieds vīrs ar sliktu elpu saka tev lai tu izsūdzi grēkus, bet tu domā kā lai savāc vēlvienu cepumu. Visiem pienākas viens tātad tev vajag divus, un tu būsi mazliet tuvāk dievam, kurš tos cepumus ražo, vismaz teorijā.

(8 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kants
Date:4. Maijs 2010 - 00:58
(Link)
vai ne.
[User Picture]
From:[info]up
Date:4. Maijs 2010 - 12:40
(Link)
es gan biezhi (tas tak ir biezhi - paaries reizes gadaa) domaaju par naavi. ne uicidaalaa noziimee, driizaak filozofiskaa. un man no vinjas ir ljoti bail. ne sevis deelj, bet to citu, kuru laiks var pienaakt veel pirms manis. par saveejo es domaaju tikai taadaa noziimee, kaa kaa tas ir, peedeejo reizi ievilkt elpu, peedeejo reizi samirkshkjinaat acis un vairs nebuut. vai tas saap un kas ir peec tam. vai ir tikai tukshums, vai tas ir kaa piedzimt - ziidainis maates miesaas tachu gan jau arii domaa, ka vieniigaa pasaule kas ir - ir taa, kas ir maates veederaa un celjs no turienes laukaa droshvien arii liidzinaas mazai naaviitei, ne?
[User Picture]
From:[info]badlaks
Date:4. Maijs 2010 - 16:58
(Link)
man liekas ka viņš tur iekšā guļ un jau sapņo par to kas ir ārā, līdz viņu izgrūž ārā un uzbuhņī augšā
[User Picture]
From:[info]up
Date:4. Maijs 2010 - 16:59
(Link)
bet vinjsh jau nezin, kas tur aaraa ir, var tikai izteeloties. taapat kaa mees par to "aiz striipas"
[User Picture]
From:[info]badlaks
Date:4. Maijs 2010 - 21:08
(Link)
kkur lasiju, ka cilvēka smadzenes patiesībā satur diezgan daudz atmiņu no daudzu paaudžu sencīšiem, izklausijās ticami..
[User Picture]
From:[info]up
Date:4. Maijs 2010 - 21:13
(Link)
teoreetiski - jaa. BET es principaa visaam shiim teorijaam neuzticos, jo taas nekaa nav paarbaudaamas. tukshi pienjeemumi
[User Picture]
From:[info]badlaks
Date:4. Maijs 2010 - 21:57
(Link)
gluži kā visas ticības :) bet man patīk doma ka mazais ņerkstulis guļ un sapņo labus sapņus, kaļ mazus plāniņus utt, as opposed to gulēšanai tumšā alā līdz kaklam ūdenī:)
[User Picture]
From:[info]up
Date:4. Maijs 2010 - 22:14
(Link)
es nezinu par plaaninjiem, bet labus sapnjus vinji tur redz noteikti - citaadi nesmaidiitu (to var redzeet sonograafijaa).

> Go to Top
Sviesta Ciba