28. Nov 2013 @ 21:41 Paldies Dombrovskim?
manā skatījumā (kas, protams, ir gana pieticīgs un uz augstām matērijām nepretendējošs) visa tā ņemšanās ar "Paldies Dombrovskim" ir stipri pārspīlēta un savā ziņā atgādina masu histēriju, kas valda pēc kādas slavenības aiziešanas, kad katrs sīcis, kuŗš pirms tam par šo slavenību pat i dzirdējis nebija, nu i lej gaužas asaras :/
Par ko paldies?
Tad jau pirmām, kārtām jāsaka paldies visiem Latvijas iedzīvotājiem, jo tikai viņu darba un viņu cieši savilto jostu dēļ krīze tika pārvarēta (daži gan par to, ka tā ir pārvarēta, šaubās :))
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]extranjero
Date: 28. Novembris 2013 - 22:05
(Permanent Link)
Jā, dīvaini ir slavināt par atkāpšanos, kad darbs ir bijis slikti izdarīts. Ne jau tikai Maxima, bet arī daudzas citas lietas ir bijušas bēdīgas: Liepājas Metalurgs, Krājbanka un AirBaltic ir sliktas valsts uzraudzības sekas. Praktiski viņa vienīgais nopelns ir eiro ieviešana, bet arī tas ir pretrunīgi vērtēts un paveikts uz visa pārējā rēķina.

Es personīgi domāju, ka eiro nozīmība ir mākslīgi uzpūsta un simboliska. Ekonomiski tas nav tik būtiski, ja eiro nebūtu ieviests tagad, bet pēc 3-4 gadiem.
[User Picture Icon]
From:[info]bacillus
Date: 28. Novembris 2013 - 22:13
(Permanent Link)
piekrītu
Eiro gan būtu ieviests arī bez Dombrovska :))
[User Picture Icon]
From:[info]atiitis
Date: 29. Novembris 2013 - 09:31
(Permanent Link)
Saprotu, ka tas "paldies" ir domaats sarkastiski... vismaz man apkaart esoshie cilveeki lielaakoties nosoda Dombrovski par sava politiskaa teela spodrinaashanu uz satracinaatas (un taapeec dumjaakas kaa parasti) tautas un bezatbildiigu buuvnieku reekjina.
[User Picture Icon]
From:[info]bacillus
Date: 29. Novembris 2013 - 19:30
(Permanent Link)
nekas nav domāts sarkastiski - palasi māla plāksnītes :)
From:[info]zeno
Date: 2. Decembris 2013 - 10:22
(Permanent Link)
Tur sēžot (i mean, premjera krēslā) principā neko labu nevar izdarīt, jo kādam tas vienmēr nepatiks. Es tomēr pieturos pie domas, ka Dombrovskis ir labākais, kas līdz šim mums ir bijis, ja runā par premjeriem.
Un par atkāpšanos :) HA! Ja Ušakovs būtu atkāpies drīz pēc traģēdijas, tad viņam piesietu šo pašu "politiskā tēla spodrināšanas" birku, ko tagad sien Dombrovskim. Tāda ir tautas domāšana - visi uzskata ka varas vīri ir selfiš bičez.