Comments: |
| From: | az |
Date: | 18. Marts 2011 - 09:34 |
---|
| | | (Link) |
|
ejam uz kūti, paceļam vistu, paņemam visas 20 olas, tad mazliet kontrabandas cukura un zemgales kviešu miltu, krāsnī iekšā, tad jālūdzas, lai nesakrīt, tad, kad sakrīt, jāņem ārā un jāgriež a diegu lielās ripas mazajās ripās. es gan nezinu, ābolus, aličas vai brūklenes ņemt, droši vien jāņem brūklenes, un tad jāvāra olas ar pienu un miltiem un jāputo ar sviestu. tāda torte jau gadus desmit nav cepta - kopš es sāku viņas cept. jo man negaršo biskvīts un negaršo brūklenes. tieši tāpēc.
| From: | elina |
Date: | 18. Marts 2011 - 09:57 |
---|
| | | (Link) |
|
Tagad es tiešām braukšu ciemos ēst. VYSS!!! | |