i love you i love you i love you - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
az

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

5. Maijs 2022|13:19

extranjero
Bano par to, ka ir ārkārtīgi kaitinoši un atklāti sakot, trollējoši. Az nesaka tieši, kāpēc viņa nepiekrīt, bet mēģina uzdot nesaistītus jautājumus. Tas tikai traucē.

Es arī kādreiz domāju, ka nevajag banot, bet tas neveicina diskusiju kvalitāti. Mani cibā nosauca par psihopātu un ko tik vēl ne. Vai tas ir pareizi? Es zinu, ka daudziem ir ļoti sāpīgi, ja es pasaku, ka konkrētais viedoklis ir muļķības, jo es neprotu diplomātiski visiem (pat radikāli pretēju viedokļu paudējiem) piekrist.

Bet tad es sāku nedaudz rakstīt reddit, racionālistu forumā, un reizēm kāds jutās aizvainots un arī sāka nosaukt mani sliktos vārdos, pat ne tik traki kā cibā, ka man pat likās, tas ir pilnīgi normāli. Bet moderatori tūlīt nobanoja šos lietotājus. Pavisam nesen pats Skots Aleksandrs iedeva banu vienam, kurš uzbrauca man substack komentārā.

Tā ka es esmu pārliecināts, ka pat ja es pats kādreiz pāršauju pār strīpu un varētu būt mērenāks savos izteicienos, arī tie, kas man personīgi uzbrauc (az, zazis, gedymins, hedera) racionālistu forumā jau sen būtu nobanoti un pilnīgi pamatoti.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.