Christmas joy
Šorīt ofisā ierodoties visās telpās bija sadedzinātas svecītes.
Katram uz galda tumsā viena spīdēja un apgaismoja mazu baltu eņģelīti, kurš sapņaini skatījās uz Rīgas šampanieša pudeli.
Aaaaah, the Christmas Joy of drinking after all the hard work is done!
P.S. pievienojos DJam pārdomās par to kā gan nepalikt par alkoholoķi, it sevišķi, ja esi mana kolēģe, kuru LB apsveic ar svētkiem atsūtot Bonapartu un Šampi :D
Katram uz galda tumsā viena spīdēja un apgaismoja mazu baltu eņģelīti, kurš sapņaini skatījās uz Rīgas šampanieša pudeli.
Aaaaah, the Christmas Joy of drinking after all the hard work is done!
P.S. pievienojos DJam pārdomās par to kā gan nepalikt par alkoholoķi, it sevišķi, ja esi mana kolēģe, kuru LB apsveic ar svētkiem atsūtot Bonapartu un Šampi :D
Man vienmēr ir licies, ka darbā jubilejas/pasākumus vajag svinēt nevis vakarpusē, bet gan no paša rīta, jo pēc tad visiem labi komunicēsies, organizēsies, radošas domas nāks galvā un strādā ar tādu prieku un atdevi ka smaids sejā. :)