[info]axa wrote
on October 15th, 2007 at 10:34 am

from: [info]atiitis
date: 12.. Okt, 2007 - 11:25 am

Chau! Kas notiek? Kas jauns? :))


Jūtos kruta! Tikai pēc 3 nostrādātiem mēnešiem mana alga ir pieaugusi ģeometriski - kad teicu priekšniecei, ka domāju iet prom uz dvēselei tīkamāku darbu bet mazāk apmaksātu viņa man ķērās apkārt un teica 'nelaidīšu!' un bija gatava mani paturēt ar jau otro algas pieaugumu - tas mani visnotaļ uzdrošina un liek arī priecīgi strādāt šajā haosa ;)
Vēl viena karjeras labsajūta ir tā, ka visās intervijās uz kurām esmu bijusi sākot ar Jūnija trešo nedēļu, esmu uzvarējusi...pilnīgi dīvaini to apzināties, ka mani bija gatavi pieņemt, ja tagad paskaita, kādās 7'nās darba vietās, kas dod cerību arī nākotnei, ka ja pat izdomāšu pamest šo vietu noteikti atradīšu kur doties tālāk acu mirklī!

Varbūt jums liekas, ka runāt par karjeru tas ir garlaicīgi, bet manā gadījumā tie patiešām ir JAUNUMI, jo man iepriekš ir eksistējusi tikai izglītība un karjera kā tāda ir bijusi tikai haltūru līmenī.
Šie varētu būt tādi fundamentāli manas dzīves pamat-akmeņi, kas noteiks arī manu nākotni. Nekādi lielie plāni uz karjeru man tā arī nav izveidojušies, jo liekas man padodas daudzas lietas, kurām amatu šobrīd valstī ir pārpilnība.
Ideālā pasaulē es vēlētos tiešām nodarboties ar akadēmisko zinātni un sasniegt arī doktorantūru sociālajā jomā un pasniegt jaunajiem zinību alkstošajiem prātiem. Taču ekonomiskie apstākļi šobrīd spiež uz labāk atalgoto un parocīgāko amatu un nākotni jau vienmēr var mainīt - tikai zaudētāji nav spējīgi to saprast un padodas, kad viens dzīves ceļš nav izdevies.

Par citiem jaunumiem varu pastāstīt nākošajam cilvēkam, kas man šo jautājumu uzdos :D


(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

September 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba