ārstu nebēdas

Mūsu poliklīniku sistēma ir vienkārši briesmīga, ja gribi tikt pie 'sava' ārsta tieši tad kad 'esi' slims tev nākas darba dienas vidū pusotru stundu gaidīt bez pieraksta rindā.
Alternatīva ir pierakstīties 2 nedēļas uz priekšu paredzot kad tu 'varētu' būt slims vai aizejot kad jau viss ir pārgājis, iespējams ar letālām sekām.
Vismaz man izrakstīja tik daudz zāles ka vēl nākošai un iespējams aiznākošai saslimšanas reizei būs ko lietot ;)

Comments

Jaa man ir liidziigi. Es tikai slimiibas lapu varu uzsaakt vienkaarshi piezvanot un painformeejot, lai atliek. Bet lai nosleegtu tieshi taa kaa Tu teici, jaaseezh rindaa un jaagaida.
Taadaa zinjaa ARS, kur visu nosaka, vai esi gatava maksaat, ir daudz draudziigaaks.
nē, nu es arī ARSā sēdēju, bet man vajadzēja tikt pie konkrētā LORa un tur maksājot vai nemaksājot tā rinda ir viens liels cilvēku haoss!
Es Jums pilnīgi piekrītu. Un patiesībā nu jau arī ARSu ir apsēduši pendžas, kuri var iet pie ārsta jebkurā laikā un to arī izmanto. Tad viņi sēž ārpusē un dektektē viens otram dažādas kaites. Droši vien ARSa apmeklējums audzis sakarā ar apdrošināšanas polišu skaita staujo pieaugumu. Lai nu kā ARS ir jauks, tur ārsti ir laipni un pricnipā priecājas redzēt pacientus.
Ja Tu esi slims vai arī Tev ir vajadzīga izmeklēšana, Tu vai nu gaidi rindā ar pierakstu vai arī gadi bez pieraksta. Tas pats, starp citu ir tad, ja Tu aizbrauc līdz slimnīcai. Arī tur uzņemšanas daļa ir pārpildīta un ja vien Tu nepierādi, ka principā mirsti Tu atkal sēdi un gaidi.

Slimot ir pasakaini neerti.
jā, un liekas ka daļa no atveseļošanās procesa iekļauj sevī sēdēšanu rindā :D
prikols tas, ka tu aizej, saņem kaudzi ar zālēm, par kurām tu samaksā elles piķi.
un tas viss par to, ka esi dabūjis gaidīt rindā.

September 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba