Atklāsmes par sieviešu pievilināšanu

Domāju, ka visi ir lasījuši Inxa un Co. piedzīvojumus brīvdienās.
Taču viņš īsti nepabeidza stāstu, tobiš izlaižot noslēdzošo 8. marta vakaru ar patērzēšanu par dzimumattiecībām (protams atkal izmantojot pudeli) par godu starptautiskajai sieviešu dienai.
Bija pāris neaprakstāmi momenti, bet visspilgtāk manā atmiņā palika atziņa par to kā meitenes var pievilināt izmantojot ļoti jauku metaforu.
Atvainojos, ja kaut ko esmu pārfrāzējusi, jo man ir ļoti slikta atmiņa uz tekstuālām detaļām, taču lietas būtība bija šāda:

Inx - "Sievietēm ir jārada iespaids, ka tu viņas mīli un ka tu veido ar viņām attiecības. Tas ir tā pat kā ar zivīm un zvejošanu. Tu vairākas dienas no vietas ej un piebaro viņas ar grūbām metot dīķī, lai tad kad brīvdienās ierodies zvejot ar savu šnabīti, iemeto āķi ar ēsmu viņas pašas tam lektu virsū."
Tags:

Comments

meeen, tagad gan nevienu sievieti man vairs nedabūt šādā veidā!!!
you will have to come up with new ways of fishing ;)
yeah. anyways, es aizmirsu vakar piebilst, ka šī metode ir ļoti destruktīva, jo pēc tās izmantošanas sievietes parasti iedomājas, ka makšķernieks nu viņām pieder pavisam pilntiesīgi, kas varbūt nesaskan ar paša makšķernieka viedokli.

so man laikam vienmēr vairāk paticis Kikīša variants makšķerēšanā. nezinu gan kāds tieši ir viņa paņēmiens, bet vecajos labajos laikos nekad netika novērots, ka kāda meitene viņam piesietos vairāk kā vienu reizi vai pieteiktos uz kaut kādām īpašumtiesībām...
Nu varbūt viņš vienkārši gultā nekam neder... like... pēc 1 reizes neviena vairs negrib vai kaut kā tā.
nu jā, tā ir iespēja, ka viņa šarms spēj meitenes novest līdz gultai, bet nespēj viņas tur noturēt :)
Nu es nez... man izklausās pēc one-way-ticket us the gayfriend zonu.
njam vieniigi kaads no jums tomeer izlaida debiilo kakki araa pa durviiim un tagad vinnss ir padirsts... nav jau taa ka es megapaardziivotu bet divas stundas pastaigaaties es nebiju plaanojis un riit buus jaapameiggina veelreiz...
Skapī skatījies? :D

September 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba