(no subject)

« previous entry | next entry »
Apr. 25th, 2017 | 12:25 pm

slikti jūtos, kaut kas negatīvs mani emocionāli ir saviļnojis --> tātad dzeršu
noticis kaut kas ļoti labs, jūtos lieliski, jānosvin --> tātad dzeršu

būtībā liekas, ka visi tā vien vnk grib dzert, jāatrod tikai iemesls, lai tas būtu legit un sabiedriski appropriate. kādēļ tas ir ok? mēs visi katru dienu piedzīvojam emocionālus saviļņojumus, kādēļ ir nepieciešams alkohols, lai to izdzīvotu?

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {18}

authenticity

(no subject)

from: [info]authenticity
date: Apr. 25th, 2017 - 02:08 pm
Link

man šķiet, ka alkohols ir atslābumu un iespēju nolaist tvaiku sološa mirāža tuksnesī, kas vnk nozog divtik stundu vai dienu, ko pavadām paģirās, fiziskās un/vai morālās.

Reply | Parent | Thread


briinumcepuminjsh

(no subject)

from: [info]french_mime
date: Apr. 25th, 2017 - 02:25 pm
Link

Ja pārspīlē, tad jā, bet man reizēm patīk piemēram reizi mēnesī vakarā izdzert sidru piemēram pēc grūtas darba dienas vai arī kādu kokteili satiekot labus draugus.

Bet es piekrītu, ka īstas, dziļas skumjas gan ar alkoholu īsti nerisina, sevišķi vienatnē, tā var palikt tikai grūtāk.

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]imago_dei
date: Apr. 25th, 2017 - 02:29 pm
Link

jā, īsto skumju mirklī no alko labāk ir turēties pa gabalu. vēl tas, ka, šķiet, emocionālais noskaņojums ļoti korelē ar tā iedarbību, ja cilvēks jau tā ir sacepies, tad pat tas viens sidrs var atstāt ļoti spēcīgu ietekmi.

Reply | Parent


authenticity

(no subject)

from: [info]authenticity
date: Apr. 25th, 2017 - 02:48 pm
Link

nē, nu, man jau arī, vēl pirms pāris dienām, svinot pēdējo skolas dienu, izdzēru glāzi šampja. un jutos, pirmkārt, noreibusi, jo maz dzeru pēdējā laikā, otrkārt, notrulināta un pa pusei nesapratu, kas man apkārt notiek.

vēl viens fenomens, kas mani fascinē, ir visu ballīšu scenārijs, kas saistās ar alkoholu. ja tu nedzer daudz, vnm būs kāds musinātājs, kurš teiks - "nu, ko tu nedzer? kāpēc tu nedzer vairāk? ar tevi nav jautri", taču par daudz arī nedrīkst, par tiem, kas nezina mēru, pēc tam liecina bildes un video grupas čatos, kurās redzamie cilvēki zemāk komentāros šausminās par sevi un liek smejošos smaidiņus ar sviedru pilīti pie pieres vai raudoši smejošos smaidiņus, un sūdzas par "grūtu rītu" un "smagu galvu", kam pārējie ar zināmu atvieglojumu jūt līdzi (šie ir mani novērojumi no darba čata btw), kā rezultātā šķiet, ka vienīgais optimālais variants ir, ja tu dzer daudz, bet tevi tas nekādi neietekmē, bet tad - kāda jēga vispār dzert?

varbūt es vnk kko nesaprotu, vai arī man alko funkcionē kkā citādāk. es dzeru pieklājības pēc, ja citi dzer, vai arī kad esmu dusmīga un kkāda pašdestruktivitāte laužas ārā, un tad es pēc tam to dzeršanu parasti nožēloju.

Reply | Parent | Thread


briinumcepuminjsh

(no subject)

from: [info]french_mime
date: Apr. 25th, 2017 - 03:38 pm
Link

Es saprotu to sajūtu, man tā ir bijis ar cilvēkiem, kas nav mani draugi pa īstam un kam neuzticos. Tā, ka visi it kā visi dzer, bet patiesībā tu nedrīksti piedzerties un būt patiesi atbrīvots un muļķīgs, jo jāuztur seja, tādas kompānijas sucks.

Bet man tomēr patīk kārtīgi iemest pa lampu un pazaudēt robežas ballītēs ar cilvēkiem, kas man patīk un kuru sabiedrībā jūtos droši, tas tiešām tad ir kā kopīgs piedzīvojums vai kā homebound zemāk precīzi pateica, karuseļi. Reizēm vienkārši ir patīkami sevi izjust un ar citiem pabūt kopā jocīgā realitātes versijā.

Reply | Parent